Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - Εδεσσαϊκός 63-79



Την τέταρτη ήττα γνώρισαν οι Ίκαροι Γιαννιτσων στο κλειστό γυμναστήριο Έλλη Μυστακίδη στα Γιαννιτσά από τον Εδεσσαϊκό με σκορ 63-79. 
Πρώτο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και με εύστοχες προσπάθειες παίρνουν το προβάδισμα από νωρίς (21-13). Δεν ήταν ανάλογη η συνέχεια στην δεύτερη περιοδο, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν, με εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση και συγκεκριμένα έξω από την γραμμή τον 6,75 να αποκτούν πρόβαδισμα τεσσάρων πόντων με το τέλος του ημιχρόνου (38-42). Η επιθετική δυστοκία από την μεριά τον γηπεδούχων συνεχίζει να υφίσταται, ενώ η ομάδα από την Έδεσσα συνεχίζει το επιθετικό της κρεσεντο και στην τρίτη περίοδο με την διαφορά να διευρύνεται υπέρ τον φιλοξενούμενων (48-63). Τέταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα με τους γηπεδούχους να μειώνουν και με τον προπονητή τον Ικαρων Στυλιανό Γκότση να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους Νεαρούς Καραχισαριδη Αχιλλέα (2009), Κυριακίδη Κωσταντίνο (2008) και Αστέριο Στάμο(2008) που με την παρουσία τους κέρδισαν εμπειρίες αλλα και της εντυπώσεις, με την ομάδα από την Έδεσσα να φτάνει σε μια νικη-χρυσαφι(63-79), για την διεκδίκηση της τρίτης θέσεις του Β ομίλου της ΕΚΑΣΚΕΜ. Επόμενος αγώνας για τους Ικάρους απέναντι στον ΠΑΟΚ Αλμωπίας στο κλειστό γήπεδο στην Σκύδρα (3/2 18:00)

ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ GRAMMAFARM (ΓΚΟΤΣΗΣ): Παμπουχιδης, Καρακόλης 12, Σταμος , Κυριακίδης 2, Καραχισαριδης Α. 1, Μπογδανης 12
, Εμμανουηλίδης 6, ,Σταμπουλτζης 5(1), Μπαγιωκας 9 , Ρεμπελος 10 , Κυριακίδης 2, Παπαδοτης 4, Στανιτσιδης 2

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.