Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφη Αχτσιόγλου: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πέλλας, σύσκεψη με φορείς στο Εργατικό Κέντρο και ανοιχτή συνέλευση στα Γιαννιτσά (βίντεο)



Επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, στις 10.30, η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς και συντοπίτισσά μας, Έφη Αχτσιόγλου, με τον οποίο είχε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν τον Δήμο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 
Μεταξύ άλλων, ο κ. Φουντουκίδης έθεσε το θέμα των επικείμενων συγχωνεύσεων των ΔΕΥΑ, αλλά και της σχεδιαζόμενης υποβάθμισης του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών, γεγονός για το οποίο αντιδρούν οι φορείς της ευρύτερης περιοχής ζητώντας την αυτόνομη λειτουργία του Πρωτοδικείου, αλλά και την αναβάθμισή του και τις φημολογούμενες αλλαγές στην ΔΕΥΑ.  
Η κα Αχτσιόγλου δήλωσε ότι συμπαραστέκεται και στηρίζει τα ζητήματα που έθεσε ο Δήμαρχος Πέλλας, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της Νέας Αριστεράς να προσεγγίσει από κοντά τους πολίτες ώστε να πληροφορηθούν τα στελέχη της από πρώτο χέρι τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών.


Στο Εργατικό Κέντρο
Λίγο αργότερα, στις 11.00, η κα Αχτσιόγλου επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Π.Ε. Πέλλας (πρώην Γιαννιτσών) όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων.
Στην σύσκεψη πήραν μέρος:
• ο Δικηγορικός σύλλογος Γιαννιτσών με τον Προέδρο Χρήστο Τανάσκο, την γεν γραμματέα Μελίνα Λαζαρίδου και το μέλος Κ. Ιωσηφίδου,  οι εκπρόσωποι των δικαστικών υπάλληλων  και η προϊστάμενη του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών. 
• Εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Γιαννιτσών 
• Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Παναγιώτης Σαραφούδης 
• Το Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΕΥΑΠ με τον πρόεδρο Δημ. Γλερίδη 
• Ο προέδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Αντώνης Ντιούδης 
• Η Μαρία Κιουζέπη ως εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Πολίτων για το Σιδηροδρομικό Δίκτυο Ν. Πέλλας και του Δικτύου πολιτών για το Περιβάλλον Ν. Πέλλας 
• Εκπρόσωποι του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ  
• Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας, που εκπροσώπησαν η πρόεδρος Θεανώ  Ζουρνατζίδου, η αντιπρόεδρος Δέσποινα Καραπά και η Μάρθα Σαλτσίδου (μέλος).


Ανοιχτή συνέλευση
Στις 7.00 το απόγευμα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, στα Γιαννιτσά, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση όπου η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς σημείωσε ότι η επίσκεψή της εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο επισκέψεων στελεχών του νέου κομματικού φορέα στην Περιφέρεια προκειμένου να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι τα προβλήματα της κοινωνίας και να συνομιλήσουν με τους τοπικούς φορείς που καλούνται πρώτοι να δίνουν άμεσες, ουσιαστικές και αποτελεσματικές λύσεις. 
Στο πλαίσιο αυτό η Έφη Αχτσιόγλου εξήγησε ότι οι επισκέψεις και οι επαφές από κοντά με τους πολίτες γίνονται, όπως είπε:
"Για να συζητήσουμε ισότιμα και να αποφασίσουμε μαζί πώς θα προχωρήσουμε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα αλλάζουν τη ζωή μας. 
Για να οργανώσουμε τον αγώνα μας για την κοινωνική δικαιοσύνη, την κλιματική δικαιοσύνη, την επανεκκίνηση της Δημοκρατίας.
Για να συνδιαμορφώσουμε τη φυσιογνωμία του σύγχρονου κόμματος της Αριστεράς, που θα μπορέσει να αλλάξει τους συσχετισμούς στην κοινωνία και να συμβάλει στη διαμόρφωση νέων πολιτικών για τη χώρα.
Κάνουμε μια νέα αρχή: τόσο στο περιεχόμενο της πολιτικής, όσο και στον τρόπο οργάνωσης της πολιτικής. Σ’ αυτή τη νέα αρχή απευθύνουμε σε όλους τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς και αριστερούς πολίτες της Πέλλας ανοιχτό κάλεσμα οργάνωσης και δράσης."
Ακολούθησε διάλογος με τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην συνέλευση.
Δ. Μπ.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Θυμήθηκε το κορίτσι να ενημερωθεί για θέματα Πέλλας;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα προβλήματα της Πέλλας ποσως την ενδιαφέρουν. Πηγε στον Δήμαρχο που στήριξε ξεχνώντας ότι είναι αριστερή στα λόγια μόνον. Άλλωστε ολο το περιβάλλον της ηταν μόνιμα με Σταμκο και τωρα με Φουντουκιδη. Τα δημοκρατικά ψηφοδελτια της προκαλούν αλλεργίες. ΤΖΆΚΡΗ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ ΤΖΆΚΡΗ

      Διαγραφή
  2. Ένα εξαιρετικό άτομο η Έφη..διώκεται από τους ακροδεξιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε όχι και μπράβο Έφη δλδ για πιο πράγμα συγκεκριμενα; Εμείς στον νόμο μας είδαμε αυτήν την κυρία πολλές φορες;; Τώρα απλώς διαφημίζει τον νέο αριστερό χώρο που δημιούργησε η ίδια γιατί κατά τα άλλα είναι αριστερή και υπηρετεί τον χώρο απλά όταν δεν την βολεύει δημιουργεί έναν άλλο χώρο που διαφεντεύει η ίδια. Τι να πω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπουργός που με μεγαλη συνέπεια εφάρμοσε μνημόνια (νεοφιλλελεύθερα). Ο Συριζα πλεον δεν είναι τόσο αριστερος για την Κυρία και δημιουργησε με την παρέα της την Νέα Πολύ Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι φίλοι του Πατέρα μου. Μέσος όρος 67.5 χρόνια.Νέα Αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εφη προχώρα, είμαστε μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.