Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα του ''Μ. Αλέξανδρου'' Γιαννιτσών



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών στο άθλημα του KICK BOXING.

Η εξεταστική ύλη ήταν η προβλεπόμενη από τη Παγκόσμια Ομοσπονδία WAKO και περιελάμβανε βασικά step, σκιαμαχία με αμυντικές και επιθετικές ασκήσεις, τεχνικούς αγώνες αλλά και θεωρία. Οι αθλητές ήταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και εκτέλεσαν τις ασκήσεις τους δυναμικά με ταχύτητα και εκρηκτικότητα.

Εξεταστής τους ήταν ο Μάστερ Δημήτρης Ινδόπουλος που συνεχάρη τα παιδιά και κυρίως τους μαυροζωνάδες.

Οι αθλητές που προάχθηκαν αναλυτικά είναι οι :

ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Μπονίδου Μαρία – Ελένη, Σάμιος Στέλιος, Ντόκα Ηλίας.

ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΖΩΝΗ: Βαχαρίδης Ιωάννης, Τουμπίδης Σταύρος, Αβραμίδης Γεώργιος, Μπονίδου Μαρία – Ελένη, Μπόλλας Δημήτρης, Μπόλλας Γαβριήλ.

ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Κιτσόπουλος Σωτήρης, Μηνοβγιούδης Δημοσθένης, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος.

ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ : Αναστασιάδου Σάρρα, Αρετάκη Κλημεντίνη.

ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 1 DAN: Καμτσίκης Δημήτριος, Μαυρόπουλος Γεώργιος, Εμμανουηλίδης Ιωάννης, Τεκτερίδης Αλέξανδρος.   


Πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς οι εξετάσεις ζωνών του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨ο Μέγας Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών στο Ολυμπιακό άθλημα του kick boxing στις 20 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα της Ακαδημίας με την παρουσία των οικογενειών και των φίλων των αθλητών, οι οποίοι και στήριξαν με το χειροκρότημά τους την προσπάθειά τους.

Το εξεταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε την προβλεπόμενη ύλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WAKO και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΟΚ , αναγνωρισμένης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Ο ¨Μ.Αλέξναδρος¨ είναι μέλος και των δύο Ομοσπονδιών και έχει ειδική αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του kick boxing, γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουν οι αθλητές του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Εξεταστής ήταν ο Μάστερ Δημήτρης Ινδόπουλος 8 dan . Ο οποίος και συνεχάρη τους αθλητές του για το πάθος, την δύναμη , την εκρηκτικότητα και τον συχρονισμό τους.

Οι αθλητές που προάχθηκαν είναι οι εξής :

ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Μένι Μάριος, Αυγερινός Γεώργιος, Παπαδόπουλος Συμεών, Μπερίτζε Ανδρέας, Γιαννιακίδης Αθανάσιος,Χαμαλίδου Χριστιάνα, Τέσιος Αντώνης, Κιουρτζίδγς Ιωάννης, Παπαπέτρου Αικατερίνη, Παπαδόπουλος Νίκος, Βουδουρόπουλος Δημήτρης, Τουρτούρα Βασιλική, Χατζημιχαήλ Χριστίνα, Καρύπη Αφροδιτή, Βένος Αλέξανδρος, Σαριδάκη Αναστασία, Χατζηαβραμίδης Μιχαήλ.

ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΖΩΝΗ: Αυγερινός Γεώργιος, Παπαδόπουλος Συμεών, Μπερίτζε Ανδρέας.

ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Βαχαρίδης Ιωάννης, Τουμπίδης Σταύρος, Αβραμίδης Γεώργιος, Μπόλλας Δημήτρης, Μπόλλας Γαβριήλ.

ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ : Κιτσόπουλος Σωτήρης, Ναλμπάντη Παρασκευή.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ: Ναλμπάντη Παρασκευή.

ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 2 DAN: Καμτσίκης Δημήτρης, Εμμανουηλίδης Γιάννης, Γεωργίου Χρυσούλα.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.