Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση των Γεν. Γραμματέων Δήμων Πέλλας & Βέροιας με κοινό στόχο την συνεργασία για την τοπική ανάπτυξη



Στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας Δημοτικής Αρχής Πέλλας για περισσότερη εξωστρέφεια του Δήμου, ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις με γειτονικούς Δήμους για να αναπτυχθούν διαδημοτικές συνεργασίες πάνω σε σημαντικά ζητήματα όπως ο πολιτισμός, ο τουρισμός και η διαχείριση κρίσεων.

Άλλωστε ο ίδιος ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης, μίλησε στο παρελθόν για την σημαντικότητα αυτής της προσπάθειας, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στην κατεύθυνση αυτή ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες επαφές με τους Δημάρχους Έδεσσας και Αλμωπίας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πέλλας, Φίλιππος Μηλώσης, συναντήθηκε με τον ομότιμό του στον Δήμο Βέροιας, Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Τσιλογιάννη, με τον οποίο μίλησαν για ανάληψη πρωτοβουλιών μέσα από μια σχέση συνεργασίας, που θα εξυπηρετεί τους κοινούς στόχους και θα συμβάλει στην ανάπτυξη των δύο Δήμων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Όπως σημειώνει ο κ. Μηλώσης, συμφωνήθηκε να ακολουθήσουν επιπλέον συναντήσεις και επαφές με το Δήμο Βέροιας ώστε με κοινές πρωτοβουλίες η συγκεκριμένη συνεργασία των δύο Δήμων σε θέματα τουριστικής προβολής, πολιτισμού και ανάπτυξης να προχωρήσει με συγκεκριμένα και στοχευμένα βήματα. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.