Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα - Η «Αλλαγή Σκυτάλης» στην κοπή πίτας των υπαλλήλων του Δήμου και στο «Τσάι πάρτυ» του Γυμνασίου Σκύδρας



Παρούσα την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου  ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» , μαζί με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους ΧΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ και Κώστας Μποζίδης στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Σκύδρας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου! 
Σε μια εκδήλωση που έδωσε το παρών η πλειοψηφία των υπαλλήλων του Δήμου Σκύδρας καθώς και του πρώην Νομικού Προσώπου ΕΦΑΚΠΠ. 
Εμείς θα ευχηθούμε από αυτό το βήμα να έχουμε μια χρονιά με υγεία , πρόοδο και συνεργασία (γιατί προφανώς στα πλαίσια της δημοκρατίας και της συνεργασίας για άλλη μια φορά δεν δόθηκε το βήμα στην αντιπολίτευση)!!

Παρούσα την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου  ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης» , μαζί με τον εκλεγμένο σύμβουλο Κώστας Μποζίδης στην πρωτοποριακή για τα δεδομένα του Δήμου Σκύδρας φιλανθρωπική εκδήλωση καλούμενη «Τσάι πάρτυ» στο Γυμνάσιο Σκύδρας !
Σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Σκύδρας είχαμε την χαρά να ακούσουμε τραγούδια από την χορωδία του Γυμνασίου Σκύδρας και  να παρακολουθήσουμε σε πρώτη προβολή την τηλεταινία του Γιώργου Παλάσκα με τίτλο «Φυσιολογικός». Μια ταινία γροθιά στο στομάχι με πολλά νοήματα και ανάμεικτα συναισθήματα ! 
Συγχαρητήρια σε όλους , σύλλογο γονέων και κηδεμόνων , μαθητές χορωδίας , καθηγητές ,όλους όσους πρωταγωνίστησαν στην ταινία και μας χάρισαν ένα όμορφο διαφορετικό απόγευμα !
Στη λήξη της εκδήλωσης έγινε και η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας όπου και έτυχα το φλουρί !! Να μας πάει γούρι η χρονιά όλους με υγεία και προκοπή !

''Αλλαγή Σκυτάλης''







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. εδώ βαριέστε και μια φωτογραφία σωστή δεν μπορείτε να βγάλετε!!! θέλετε και να σας πάρουμε στα σοβαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνε αντιπολίτευση και άσε την προσωπική προβολή Αλεπού. Τα σκουπίδια είναι αμάζευτα σε όλον τον Δήμο κι εσύ ούτε μία γραμμή έχεις γράψει. Γιατί σας ψήφισε έστω αυτός ο λιγοστός κόσμος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.