Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκτάκτως στην Αθήνα ο Δήμαρχος Πέλλας Στ. Φουντουκίδης: « Θα δώσουμε αγώνα για το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών»



Σήμερα ο Δήμαρχος Πέλλας βρέθηκε εκτάκτως στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Χρήστο Τανάσκο, για να θέσει το θέμα της υποβάθμισης του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών, στη σύσκεψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τον υφυπουργό κ. Ιωάννη Μπούγα. 

 Ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης δήλωσε: «Είμαστε κάθετοι στην θέση μας να παραμείνει το Πρωτοδικείο ως έχει και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να αποτρέψουμε την υποβάθμιση του. Θα δώσουμε τον αγώνα για τη διατήρηση του αυτόνομου Πρωτοδικείου Γιαννιτσών





»

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ο δήμαρχος Έδεσσας ασχολήθηκε καθόλου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O δήμαρχος Έδεσσας δεν είχε ρε τενεκε κανένα ζόρι. Το πρωτοδικείο Έδεσσας παραμένει και αναβαθμίζεται το κατάλαβες κασμα. Καταλαβαίνω με τέτοιο κλουβιο μυαλό γιαυτό ψηφίζεις λαλακιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού να ξέρεις ότι θα καεί και το δικό σου όλα θα φύγουν και θα διαλυθούν θα τα μεταφέρουν στην Βέροια η Έδεσσα θα γίνει ένα χωριό και τίποτα άλλο .!

      Διαγραφή
  3. Είμαστε τυχεροί που αυτήν την κρίσιμη στιγμή πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου είναι ο δραστήριος και δυναμικός Χρήστος Τανασκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.