Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άλλα έλεγε από την Έδεσσα η Εύη Χριστοφιλοπούλου (''Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...'')



Πάντα το αρχείο σε ένα μέσο ενημέρωσης είναι απαραίτητο, σημαντικό, αναδεικνύει, αποκαλύπτει, θυμίζει, "ξύνει πληγές" και σίγουρα δεν αμφισβητείται..
Με αφορμή την προσχώρηση της Εύης Χριστοφιλοπούλου στη Νέα Δημοκρατία και τα όσα εγκωμιαστικά ανέφερε για το κυβερνών κόμμα, ανατρέξαμε στο παρελθόν, όταν βρέθηκε στην Έδεσσα και μίλησε σε κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πέλλας, τον Σεπτέμβριο του 2009.
Έτσι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...
Τότε λοιπόν, η... "νεοφώτιστη" σήμερα πολιτικός στη Ν.Δ., ήταν εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για την Απασχόληση και την Κοινωνική Προστασία και βουλευτής Αττικής και είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στη Ν.Δ. και προσωπικά στον -τότε- πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Τόνιζε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει μόνον την οικονομική ύφεση λόγω παγκόσμιας κρίσης, αλλά και τις εγχώριες πληγές της: δημοσιονομική κατάρρευση, δραματική μείωση της παραγωγικής βάσης και της ανταγωνιστικότητάς, πλήρης καταρράκωση του κοινωνικού κράτους. Επιπλέον, η διόγκωση του κράτους, οι παροχές, οι προσλήψεις από το παράθυρο, οι τακτοποιήσεις των δικών μας παιδιών και τα παράλογα και άδικα φορομπηχτικά μέτρα που καλά κρατούν πρέπει να ανατραπούν. Απαιτείται πολιτικό θάρρος, παρρησία και εργώδης προσπάθεια όλων για λυθεί ο Γόρδιος αυτός δεσμός. Ο τόπος μας είχε μια κυβέρνηση μόνο επικοινωνιακή που έδωσε τον πλούτο στους λίγους και έφτιαξε ένα συγκεντρωτικό κράτος». 
Αναφερόμενη τότε στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 είχε πει, μεταξύ άλλων: «Η σύγκρουση της 4ης Οκτώβρη δεν είναι σύγκρουση παρατάξεων, δεν είναι σύγκρουση αρχηγών. Είναι σύγκρουση φιλοσοφιών. Από την μια υπάρχει η φιλοσοφία που θέλει τον πολίτη φοβισμένο και έρμαιο των συμφερόντων και από την άλλη υπάρχει η δική μας φιλοσοφία που θέλει τον πολίτη ισχυρό, δίνοντάς του πνοή και προοπτική».
Τι άλλαξε άραγε από τότε;
Άλλαξαν οι φιλοσοφίες; 
Άλλαξαν οι παρατάξεις;
Άλλαξαν οι καιροί;
Άλλαξε ο Μανολιός;
Κάθε απάντηση δεκτή...


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Τα καλά και συμφέροντα.... της κωλοτούμπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πολλούς κολοντουπες το ΠΑΣΟΚ που κάνουν τα πάντα για να είναι στην επικαιρότητα χωρίς ντροπή που το μόνο που τους νοιάζει η αυτοπροβολή τους

      Διαγραφή
  2. Καλά σοβαρά τώρα, υπάρχει ακόμα κάποιος νοήμων που να πιστεύει σε κόμματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοίξτε κατάλογο κωλοτουμπιτών να δούμε θα περάσουν τους εκατό την τελευταία εικοσαετία?, δηλ. Άδωνη, Βορίδη, Πλεύρη, Λοβέρδου, Φλωρίδη, Τζάκρη κλπ.
    Μεγάλο πράμα η κουτάλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 41%ολοι μαζι στην εταιρια Μηζοτακης Α.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν αρχίζουν τα ζόρια του μητσοβλακα αρμεγει απ' το πασοκοκιναλ ,η αγελάδα της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΔ κ ΠασοκοΚιναλ ήταν πάντα μαζί, χρεοκόπησαν την Ελλάδα ,ξεπούλησαν Κύπρο κ μισό Αιγαίο, έκαναν την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών και τώρα τους νομιμοποιούν, ενώ η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα αγγίζει ιστορικό ρεκόρ.
    Να τους ξαναψησετε βόδια.
    Εδώ τα καλά ρουσφέτια που χαντακωνουν Ελλάδα κ Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.