Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε στην Πολωνία με τον υπ. βουλευτή Πέλλας στις περασμένες εκλογές, Αλκιβιάδη Μπαμπαλή



Συνάντηση σε φιλικό κλίμα και συζήτηση κυρίως για τους Έλληνες της διασποράς, είχε στην Πολωνία την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στο νομό Πέλλας στις εκλογές του 2023, Αλκιβιάδη Μπαμπαλή. 

Ο νεαρός οικονομολόγος από τα Γιαννιτσά, ο οποίος ζει στην Κρακοβία, είχε μια πρώτη γνωριμία με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην διάρκεια επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην προεκλογική περίοδο, όταν ο κ. Κασσελάκης τον συνόδευε ως υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Η επικοινωνία αυτή διατηρήθηκε και μετά την εκλογή του ως νέου προέδρου του κόμματος και η επίσκεψη στην Κρακοβία έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούν. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε στην Πολωνία, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος και Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μνήμης στο Άουσβιτς. 

Η συνάντηση έκλεισε για το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου σε ένα από τα ομορφότερα καφέ του κέντρου της Κρακοβίας. Η συζήτηση μεταξύ τους και με τους συνεργάτες του -ανάμεσά τους και η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δημοσιογράφος Θοδώρα Αυγέρη- επικεντρώθηκε στα νέα παιδιά που φεύγουν από την Ελλάδα αναζητώντας αξιοπρεπείς μισθούς και αξιοκρατία στην επαγγελματική τους πορεία, τονίζοντας ότι κάποτε μεταπολεμικά η διασπορά ήταν αυτή που βοήθησε τη χώρα να προοδεύσει. Σήμερα τα εργασιακά δικαιώματα, ειδικά για τους νέους, στην Ελλάδα καταπατώνται συστηματικά, ενώ ο στόχος μιας προηγμένης χώρας θα έπρεπε να είναι η στήριξη της νεολαίας και ο ψηφιακός μετασχηματισμός με επίκεντρο όμως τον Άνθρωπο. 






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.