Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε τροχιά κινητοποιήσεων οι αγρότες της Αλμωπίας (βίντεο)



Σε τροχιά κινητοποιήσεων βρίσκονται και οι αγρότες της Αλμωπίας.
Πιο συγκεκριμένα, οι παραγωγοί συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία, όπου συζήτησαν για τα σημαντικά προβλήματα που τους απασχολούν.
Εκεί οι αγρότες αποφάσισαν να μπουν στον "χορό" των κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν εδώ και μέρες οι συνάδελφοί τους σε όλη την Ελλάδα, καθώς "απειλείται" η ίδια η επιβίωσή τους. 

Να σημειωθεί ότι στη συνέλευση των αγροτών παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, ο οποίος τόνισε ότι το αγροτικό ζήτημα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται περιστασιακά αλλά χρειάζεται ένα συγκροτημένο σχέδιο αγώνα από την πλευρά των αγροτών. Παράλληλα, εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών και για αυτό, όπως είπε, ανάλογα με την απόφαση που θα ληφθεί, είμαστε διατεθειμένοι αύριο, για κάποιες ώρες, οι υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας να παραμείνουν κλειστές, κάτι που αναμένεται να γίνει και για τα καταστήματα από τον Εμπορικό Σύλλογο.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος του Αρχαγγέλου, Διονύσης Δρένος, συγκροτήθηκε αγωνιστική επιτροπή και αποφασίστηκε η κάθοδος των τρακτέρ αύριο το μεσημέρι στην είσοδο της Αριδαίας.











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.