Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Εδεσσαϊκού Θεάτρου (φωτο)



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Εδεσσαϊκού θεάτρου για το 2024 στο καφέ «Ψηλός Βράχος». Πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου κατέκλυσαν το μαγαζί. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζάκρη Θεοδώρα, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Κλιματικής Αλλαγής, κ.Τσακίρης Ιωάννης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Ισότητας των Φύλων κ. Λαζάρου Ελένη.
Η πρόεδρος του συλλόγου κ.Αζέπη Ελένη, παρουσίασε τις δράσεις και τα θεατρικά που παρουσιάστηκαν το περασμένο έτος. 
Οι τυχερές των φλουριών παρέλαβαν τα δώρα τους από τον Ταμία του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κ. Γούλιο Κ. Παντελή, προσφορά του Φαρμακείου του. 
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Ξεχωρίζει η καλύτερη ηθοποιός εκεί μέσα !! με 2 όσκαρ! ένα στην δραματική ταινία ''ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ'' και το άλλο όσκαρ κωμωδίας στην ταινία ... ''ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ''. μαλιστα συμμετέχει και σε 2 νέες ταινίες ...΄΄ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ'' και ''ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πετυχημένο.Μπραβο.

      Διαγραφή
    2. Η Τζάκρη συρρικνωσε το κόμμα ή κάποιοι που είδαν την σκιά τους και πίστεψαν πως έχουν ύψος;
      Μεγάλο πολιτικό ατόπημα,τζάμπα ξεφτιλιστηκαν και θα χαθούν με μαθηματική ακρίβεια.

      Διαγραφή
    3. Αυτή δεν είναι που ανψε τα φουγαρα.και έκανε κολοτουμπεσ απο την χαρά τησ;

      Διαγραφή
  2. Βρήκατε καινούργια σεναριογράφο εκεί.δεν έχανα παράσταση δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπατήσω το ποδι μου για νασ δω .ντροπή σας,που φέρατε την τζακρη στην πίτα μετά από αυτά που είπε ντροπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.