Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμβασιούχοι δασικών υπηρεσιών: Αναγκαιότητα η παράταση των συμβάσεων - Υπόμνημα στους βουλευτές της Πέλλας



«Παράταση της δράσης: “Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΦΕΚ 4003/Β/2022”».

Αξιότιμη/οι κυρία και κύριοι Βουλευτές του Ν. Πέλλας.

Με τον παρόν υπόμνημα μας, ως απασχολούμενοι στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον Νομό μας και συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Δασών Πέλλας, καθώς και στα κατά τόπους Δασαρχεία Έδεσσας και Αριδαίας, επιθυμούμε να σας εκθέσουμε τα εξής:

Αρχικώς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Πολιτεία και εσάς προσωπικά ως εκπροσώπους μας για το έμπρακτο ενδιαφέρον, που πρόσφατα επιδείξατε με την ανανέωση για χρονικό διάστημα ακόμη έξι (6) μηνών των συμβάσεων μας και την συνέχιση της ουσιαστικής στήριξης και ενίσχυσης των υποστελεχωμένων Δασικών Υπηρεσιών του Νομού μας δια της παράτασης αυτής.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι, μηδενός εξαιρουμένου, δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας, τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των Δασικών Υπηρεσιών του Νομού μας, όσο και της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Συνεπώς, με γνώμονα τα ανωτέρω αλλά και με επιδίωξη μας πρωτίστως την προστασία των Ελληνικών Δασών ενόψει και της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου, σας ζητούμε να στηρίξετε έμπρακτα το αίτημα μας προς την Ελληνική Κυβέρνηση για την εκ νέου παράταση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας στις ωφελούμενες Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενεργείας, μέχρις ότου να επιλυθεί σε ικανοποιητικό βαθμό το σοβαρότατο και διαπιστωμένο πρόβλημα στελέχωσης των Δασικών Υπηρεσιών, του Νομού μας.

Με εκτίμηση
Οι Εργαζόμενοι του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε
Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας
(ΦΕΚ 4003/Β/2022)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.