Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Θωμάς: Επίσκεψη και ενημέρωση για την λειτουργία του εργοστασίου ΥΗΣ Άγρα και Εδεσσαίου



Στην επίσκεψή του στον ΥΗΣ Άγρα αλλά και στην σύσκεψη που θα γίνει με τον Δήμαρχο Έδεσσας, Γιάννη Τσεπκεντζή και υπηρεσιακούς παράγοντες της ΔΕΗ, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Βαγγέλης Θωμάς. 

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος επισημαίνει ότι επισκέφθηκε τον ΥΗΣ Άγρα με "ξεναγό" τον εργαζόμενο του σταθμού, Κώστα Τζερεμέ και συνεχίζει σχετικά με την λειτουργία του  εργοστασίου ΥΗΣ Άγρα- Εδεσσαίος:

"Τα νερά από το Καϊμακτσαλάν και από τις πηγές των Βρυττών εισέρχονται στη λίμνη Άγρα - Βρυτών -Νησίου και από εκεί με ανοιχτή διώρυγα καταλήγουν στο χωριό του Άγρα. Έπειτα τα νερά, μέσω του κλειστού τούνελ οδηγούνται στον αγωγό (φωτο) στο δρόμο προς τον Άγρα.

Ο αγωγός αυτός έχει υψομετρική διαφορά 165m., με αυτή την κινητική ενέργεια να βρίσκεται σε πίεση 16,5 atm (ατμόσφαιρες), με τον ΥΗΣ Άγρας να παράγει την ηλεκτρική ενέργεια. Από εκεί το νερό, μετά από την διαχείριση του ΥΗΣ, μπαίνει στον ποταμοβραχίονα και στην πόλη διασχίζοντας την ροή του ποταμού Εδεσσαίος με όδευση προς τον καταρράκτη.

Το νερό μετά τον καταρράκτη συλλέγεται ακριβώς από κάτω και οδηγείται στον ΥΗΣ "Εδεσσαίος" από εκεί ξανά λαμβάνουν την κινητική του ενέργεια, με την ΔΕΗ τους καλοκαιρινούς μήνες να το χορηγεί στο ΤΟΕΒ με σκοπό την άρδευση των κτημάτων του κάμπου.

Σε ότι αφορά στην επίσκεψή του ο κ. Θωμάς σημειώνει ότι "είχε ως στόχο την ενημέρωση για την λειτουργία του ΥΗΣ Άγρα και Εδεσσαίου καθώς και την διαχείριση του νερού (200.000 κυβικά) από την οποία τροφοδοτείται ο καταρράκτης μας και φυσικά για τα ζητήματα που θα προκύψουν σε ενδεχόμενο πλημμύρας."

Και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών καταλήγει ως εξής:

"Το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται σύσκεψη, μετά από κάλεσμα του Δημάρχου μας Γιάννη Τσεπκεντζή, για μια συνάντηση εργασίας με τα στελέχη της ΔΕΗ, όπου θα τεθούν όλα τα ζητήματα."



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Θωμά αυτές τις …εθιμοτυπικές επισκέψεις με αυτοσκοπό τις φωτογραφίσεις κλπ τα έκαναν οι ..άλλοι ,τώρα τι το ίδιο και εμείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσυ είσαι με το εμείς ,τότε εμείς ήμαστε με τους άλλους ..
      ( Άκου τώρα τι το ίδιο και εμείς ...)
      Κάτσε καλά αναπαυτικά και διάβαζε στα σάιτ αυτά που κάνει η νέα Αυτοδιοίκηση .

      Διαγραφή
  2. Ευάγγελε άσε τον ΥΗΣ ΑΓΡΑ στην ησυχία του και ασχολήσου με τα έργα μέσα στην πόλη. Μας κούρασαν οι φωτογραφίες σου. Θέλει δουλειά και όχι λόγια Είστε όλοι σας εξαφανισμένοι άραγε συμβαίνει κάτι ή ακόμη ενημερώνεστε; Δείγματα ´´γραφής´´ ακόμη δεν πήραν οι πολίτες από κανέναν σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύρια μου περάστε μια βόλτα από το Δημαρχείο οπότε μπορείτε να πείτε στους Αντιδημάρχους με τι θέλετε να ασχοληθούν μέσα στην πόλη .
      Κριτική από το ίντερνετ εύκολα γινετε ...
      Να πάτε στο Δημαρχείο με προτάσεις καλή μου Κυρία.

      Διαγραφή
  3. Δήμαρχε ένα άτομο με σοβαρές γνώσεις επί του του αντικειμένου, μηχανικό, δεν είχες να βάλεις στα έργα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει σοβαρές γνώσεις ο Βαγγέλης ο Θωμάς επίσης έχει τρομερή όρεξη για δουλειά .
      Επίσης με ότι καταπιάνεται το πετυχαίνει .

      Διαγραφή
  4. Πολλά μπράβο στον Βαγγέλη Θωμα!!!
    Ο καταλληλότερος Αντιδήμαρχος για την συγκεκριμένη Αντιδημαρχια...
    Θα αφήσει εποχή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα γίδια χάσατε το τόπι.μονο για φώτο ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η πόλη έχει παράδοση στις επιτυχημένες δημοτικές αρχές από το 1974 έως σήμερα γι αυτό ερημώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α! μη το λες αυτό, η τωρινή θα αφήσει εποχή, να μου το θυμηθείτε.Οπου πάνε γελάνε σαν χαζά, μα στην εκκλησία είναι, μα σε συναυλία, μα σε άλλη εκδήλωση ξεκαρδιζονται στα γέλια, ανεξήγητο,
    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.