Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ε.Λ.Γ.Ο. ''ΔΗΜΗΤΡΑ'' Σκύδρας: Έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης Νέων Γεωργών της ΠΕ Πέλλας



Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ε.Λ.Γ.Ο. "ΔΗΜΗΤΡΑ" Σκύδρας η επίσημη έναρξη των προγραμμάτων κατάρτισης των Νέων Γεωργών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η υλοποίηση του προγράμματος (Κωδικός ΠΚ 001) αφορά στην κατηγορία κατάρτισης "ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΔΕΝΔΡΩΔΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ" διάρκειας 150 ωρών, στο οποίο συμμετέχουν είκοσι (20) Νέοι Γεωργοί. Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση των καταρτιζόμενων για την έναρξη του προγράμματος κατάρτισης που αποτελεί και το πρώτο που υλοποιείται σε πανελλαδικό επίπεδο.

Την έναρξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας τίμησε με την παρουσία της η Δήμαρχος Σκύδρας κα Ιγνατιάδου Αικατερίνη η οποία , αφού απηύθυνε χαιρετισμό, εξέφρασε την πρόθεση του Δήμου Σκύδρας για έμπρακτη στήριξη στο έργο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ‘’ΔΗΜΗΤΡΑ’’, το οποίο και εξήρε ένθερμα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.