Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου για τους αγρότες: «Δεν επιδιώκουμε ένταση, ακούμε τα αιτήματα»



Σύσκεψη ευρείας κλίματος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, με κεντρικό θέμα συζήτησης στο τραπέζι να είναι αυτό των αγροτικών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε επισκόπηση των συνολικών παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τους πληγέντες.

«Η πόρτα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης είναι πάντοτε ανοιχτή. Δεν επιδιώκουμε την ένταση και ακούμε τα αιτήματα. Η καταβολή των αποζημιώσεων συνεχίζεται κανονικά», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης υπό τον πρωθυπουργό.

Ποιοι συμμετείχαν στην σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Τη σύσκεψη συντόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ενώ συμμετείχαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, καθώς και ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ο δικός μας ο υφ πού ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δικός σας ο υφυπουργός έπινε τσίπουρο με τον Λακη Βασιλειάδη και τον Στάθη Φουντουκιδη για να γιορτάσουν την νίκη του τελευταίου. Τον Καρασμανη τον άφησαν για χαμομήλι στο σπίτι και συνομιλούσαν όλοι μαζί μέσω τηλεδιάσκεψης.

      Διαγραφή
  2. Ο δικός μας γύριζε από την Παρασκευή στις εκδηλώσεις των συλλόγων. Ενώ οι αγρότες στους δρόμους. Καταλαβαίνεις την πολιτική κρίση του πολιτικού ανδρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 48% έδωσαν οι αγρότες στους λήσταρχους στις εκλογές, τι δεν κατάλαβαν από τα τόσα χρόνια ληστείας τους και υποβάθμισης τους;
    Καλά να πάθουν,καμιά λυπηση,θα τρώμε ντομάτα Πολωνίας πατάτα Κύπρου και Αιγύπτου φασόλια Τουρκίας και το λάδι θα το πληρώνουμε ακριβότερα από τις χώρες που εξάγουμε.Γουσταραν να γίνουν οι σκλάβοι του Στασση που ο μισθός του ανέρχεται στα 365 χιλιάρικα το χρόνο και να τους λένε ότι με τέσσερα τοστ χορταινει μια οικογένεια.
    Αγρότες κ Ελ.επαγγελματιες μας χαντακωσαν.
    Το λιγότερο ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητσοτάκη θέλατε να μοιράζει τις αποζημιώσεις σας στα σαπακια F-35 και στους καναλάρχες να σας δουλεύουν ψιλό γαζί.
    Φάτε Μαράτα Puss τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά ο Τσίπρας δεν μιλούσε καλά αγγλικά είχε την Περιστέρα αστεφανωτη ο Πολάκης κάπνιζε η Δούρου έφταιγε και που αναπνέει και η μακαιδωνεια ινε αιληνηκι

      Διαγραφή
  5. Οι μαλακίες πληρώνονται αγρότες σας πέταξε ξανά πέντε υποσχέσεις μπόλικο σανό αραξατε στον καφενέ για τσίπουρο και ξερή γιατί πιστέψατε ποιον;
    Έναν Μητσοτάκη.
    Ποιον;
    Μητσοτάκη ρε φίλε που το δημόσιο χρέος το έφτασε στα εξακόσια κ βάλε δις και το χρέος του κόμματος τους φτάνει στα 400 εκατομμύρια,συν ότι χρωστάει και της Μιχαλους.
    Α ξέχασα η μακονία είναι ελληνική ντουβαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως έλεγε και ο Νότης.
    Πρόβατα ξυπνάτε η σειρά σας έφτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.