Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας (βίντεο)



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ σε γνωστό ψυχαγωγικό κέντρο των Γαλατάδων, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας.
Στον χορό παραβρέθηκαν και οι τέσσερις εκπρόσωποι της Πέλλας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, η επικεφαλής τους συνδυασμού ''Αλλαγή Σκυτάλης'' Μαρία Παπαδοπούλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Ταξίαρχος Πέτρος Περδικάτσης. 
  
Στον χαιρετισμό του ο οικοδεσπότης πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν Πέλλας, Κώστας Τσαβδαρίδης, αφού καλωσόρισε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τόνισε με νόημα ότι "οι αστυνομικοί δεν είναι απέναντι από τον πολίτη αλλά βρίσκονται δίπλα στον πολίτη", αναφέροντας την προσφορά των αστυνομικών στον κοινωνικό τομέα.  

Τον κόσμο ξεσήκωσε με γνωστές επιτυχίες ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ήταν και το καλλιτεχνικό πρόσωπο της βραδιάς. Μαζί του ο πρόεδρος της Ένωσης, σε ντουέτο, τραγούδησε γνωστή επιτυχία του καλλιτέχνη με τον οποίο συνδέεται με ισχυρή φιλία. 
xast
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Α ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ότι "οι αστυνομικοί δεν είναι απέναντι από τον πολίτη αλλά βρίσκονται δίπλα του" αποδεικνύεται από τους συναδέλφους σας οι οποίοι βγάζουν τον κόσμο από τα σπίτια του, δέρνουν και πετάνε χημικά σε φοιτητές, απεργούς εργαζόμενους, συνταξιούχους, σε έλληνες πολίτες που έχουν την αξιοπρέπεια να ορθώσουν ανάστημα στο ξεπούλημα της πατρίδας τρομοκρατώντας τους και εμπεδώνοντας κλίμα φόβου.
    Όλα αυτά την ίδια στιγμή που συνάδελφοι σας συλλαμβάνονται για εμπόριο ναρκωτικών, για εμπόριο ανθρώπων, για βίαιη συμπεριφορά, για συνέργεια σε παράνομη είσοδο αλλοδαπών στην χώρα, για πλαστογράφηση δημοσίων εγγράφων, για δωροδοκία.
    Θα απολογηθείτε ως κλάδος για αυτά ή μόνο θα τραγουδάτε παρέα με τους βουλευτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα κάτσε ετοιμάζονται οι απολογίες.Σε ποιον να δοθούν ?σε σένα,τον φορολογούμενο πολίτη?Βασικά πληρώνεις φόρους?Γιατί μάλλον κανένας που πουλάει θεωρίες του καφενείου είσαι,που ζεί απο τα επιδόματα του κράτους,που βρίζεις!!!!

      Διαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάρην στον πρόεδρο κατακλύζει ο κόσμος την αίθουσα. Μπράβο και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.