Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση της Μ. Παπαδοπούλου σχετικά με τις θέσεις του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας στα έδρανα



«Κε Πορτοκαλίδη ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ !»
..αυτός θα έπρεπε να είναι ο ακριβής τίτλος όλων των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την τοποθέτηση του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας ..
Ως επικεφαλής της «Αλλαγής Σκυτάλης» θα αναφέρω μόνο το τι έχω ακούσει χωρίς να σχολιάσω .. τον σχολιασμό τον αφήνω σ εσάς ..
30/12/2023 ορκομωσία στο Δήμο Σκύδρας ..ακούστηκε από την επανεκλεγείσα Δήμαρχο« …. είμαστε  απέναντι στα προβλήματα , είμαστε απέναντι στις διχαστικές συμπεριφορές και νοοτροπίες , είμαστε μαζί με τους πολίτες , προάγουμε την ενότητα , την ομοψυχία  και την αλληλεγγύη , είμαστε η κοινωνία μας….. απομονώνουμε την τοξικότητα, την μικροπολιτική , τη συκοφαντία , τον κομπασμό , την αδιαλλαξία και την καταστροφολογία .. Βλέπουμε όλους τους συμπολίτες μας ισότιμα..»
02/01/2024 πρώτο Δημοτικό συμβούλιο .. ίδιες τοποθετήσεις ..
16/01/2024 ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας κάνει δημόσια αναφορά για διάταξη δεκαπενταετίας σχετικά με τις θέσεις του Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας. 
Ως επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης έχω καταθέσει αίτημα στην υπηρεσία και περιμένω με περιέργεια την διάταξη που επι 15 έτη ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ποτέ.   
Τα συμπεράσματα δικά σας..!!
Με ειλικρίνεια και αλήθειες 
Παπαδοπούλου Γ. Μαρία
Επικεφαλής «Αλλαγής Σκυτάλης» στο Δήμο Σκύδρας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.