Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Αποκατάσταση επικίνδυνου για την δημόσια ασφάλεια μολυβένιου κώνου στον πύργο του ρολογιού (φωτο)



Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Πέλλας, συνεργεία με την συνεργασία της εταιρείας Βασιλειάδης Road Works, αποκατέστησαν επικίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια μολυβένιο κώνο στο στέγαστρο του οθωμανικού πύργου του ρολογιού στα Γιαννιτσά. 


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ορε μάνα μου τι έχει να γίνει τα Χριστούγεννα που θα στολίζουν την πόλη με τα λαμπάκια... Θα γεμίσει το φασεμπουκ με φωτογραφίες ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι ανεπαγγελτοι παρατρεχαμενοι....μην τους ξεχνάμε και αυτούς. Κρίμα είναι....

      Διαγραφή
  2. Δηλαδη τοσα χρόνια ο μολυβενιος κώνος ηταν επικινδυνος; Απο οτι ξερω σε τέτοιου είδους παρεμβασεις αρχαιολογικων χώρων, μνημείων κλπ χρειάζεται ειδικη αδεια απο τις αρμόδιες αρχές. Υπάρχει αυτή; Αν ηταν οντως επικίνδυνος ο Σταμκος τι εχει να δηλωσει; Ο εργολάβος διοιοριστηκε με ολες τις πρέπουσες διαδικασίες; Γιατι απο οτι γνωριζω δηλωνε Καστεριδης. Τι αλλαξε σε λιγες ημέρες θα μας εξηγήσει καποιος που ξερει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάντως απολαμβάνω ακόμη την παραμυθούπολη στα Γιαννιτσά, περνάμε κάθε μέρα πολύ ωραία με την οικογένειά μου. Εάν δεν με πιστεύετε υπάρχει ένα πανό περίπου εφτά μέτρα στα φανάρια πριν το Μελίσσι που διαφημίζει την παραμυθούπολη. Όλα μια αλφαδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.