Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λάκης Βασιλειάδης: Δεσμευτήκαμε ,το πράξαμε! Παραμένουν ως έχουν τα Πρωτοδικεία Γιαννιτσών και Έδεσσας!



Αναβαθμίζονται τα ειρηνοδικεία Σκύδρας και Αριδαίας!

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης σε τηλεφωνική συνομιλία σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γ. Φλωρίδη ενημερώθηκε σχετικά πως δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή στο καθεστώς των Πρωτοδικείων Γιαννιτσών και Έδεσσας. Επίσης, πρόκειται να αναβαθμιστούν τα Ειρηνοδικεία Αριδαίας και Σκύδρας, καθώς αναγνωρίζεται πως η Περιφερειακή Ενότητα είναι παραμεθόριος, προβληματική και με πολλές ιδιαιτερότητες.

Ο Βουλευτής αναγνώρισε πως η κυβέρνηση δείχνει για άλλη μια φορά ότι εισακούει τα αιτήματα των πολιτών και των φορέων, όταν αυτά είναι τεκμηριωμένα, ουσιαστικά και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μιας περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως ήδη από τον Δεκέμβριο, ο Λάκης Βασιλειάδης είχε πραγματοποιήσει σειρά ενεργειών και συγκεκριμένα είχε μεταφέρει το ζήτημα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ενώ είχε πραγματοποιήσει και συχνές επαφές με την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, τον υπουργό κ. Γ. Φλωρίδη και τον υφυπουργό κ. Γ. Μπούγα. Επιπλέον, συμμετείχε και στην συνάντηση ενημέρωσης του Υπουργείου στις 11 Ιανουαρίου παρουσία του Δημάρχου Πέλλας, και των ΔΣ Γιαννιτσών και Έδεσσας. Ταυτόχρονα, το προηγούμενο διάστημα είχε καταθέσει σειρά κοινοβουλευτικών αναφορών σχετικά με την επιτακτικότητα της αυτοτέλειας και των δυο Πρωτοδικείων αλλά και της αναβάθμισης των ειρηνοδικείων Αριδαίας και Σκύδρας. Όλες οι τεκμηριωμένες εκθέσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και άλλων τοπικών δικηγορικών συλλόγων και επαγγελματιών νομικών της περιοχής μας μεταβιβάζονταν προς ενημέρωση του υπουργείου.

Μετά την συνομιλία ο Βουλευτής δήλωσε:

«Η προσπάθεια όλων μετράει και έχει πάντοτε αντίκτυπο όταν γίνεται σωστά και οργανωμένα χωρίς υπερβολές και με τεκμηρίωση. Σε ερώτηση των φορέων στη συνάντηση στον Δήμο Πέλλας αν θα καταψηφίσουμε την διάταξη που θα αφορά την υποβάθμιση, είχα απαντήσει πως η ηγεσία του Υπουργείου εξετάζει θετικά το θέμα, και δεσμεύτηκα πως δεν θα χρειαστεί στο τέλος να καταψηφίσω καμία διάταξη. Η δέσμευση μου τελικά γίνεται πράξη. Από εδώ και πέρα ξεκινάμε πλέον τις προσπάθειες να βρεθεί χρηματοδότηση για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Γιατί ταγοριμ, λες ότι επικοινώνησες το πρωί και βγάζεις ανακοίνωση το βράδυ.
    Τι έγινε το ξέχασες;
    Για ποιο λόγο το ξέχασες; Κρίμα Λάκη μου και εγώ σε θεωρώ σβέλτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δέσμευση του κ. Βασιλειάδη έγινε πράξη. Ευχαριστούμε πολύ το Βουλευτή γιατί σπάνια οι δεσμεύσεις πολιτικών γίνονται πράξη, στις μέρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Λάκη, ότι είπες το έκανες! Πλέον μόνο μαζί σου! (Δικηγόρος Γιαννιτσών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κόβω για δικηγόρο της Αμοργού γιατί αν ήσουν απο Πελλα δεν θα έγραφες τουλουμπες.

      Διαγραφή
  4. Ο μόνος που μάχεται για τα αιτήματα των πολιτών και της κοινωνίας. Την άλλη φορά θα περάσει τις 20.000 και ο Καρασμάνης δε θα είναι τόσο τυχερός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όπως το είπες έτσι και έγινε. είπες γιαν θυμούνται ότι δεν θα χρειαστεί να καταψηφίσεις κάτι έτσι και έγινε. συγχαρητήρια κύριε βουλευτα. όπως σωστά τα λέτε για τις αποζημιώσεις ενώ ο κύριος υφυπουργός άλλαξε την ημερομηνία για αποζημιώσεις 3 φορές και ακόμα τάζει λαγούς χωρίς πέτρα χίλια γιατί τώρα που θα ψηφίσει για τους ομοφυλόφιλος να δούμε τι θα κάνει η ενορία του Αγίου Γεωργίου που υον στηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη γενική συνέλευση του Δήμου οι φορείς ζήτησαν από τους Βουλευτές να δεσμευτούν πως θα καταψηφίσουν διάταξη που θα υποβαθμίζει το Πρωτοδικείο των Γιαννιτσών , ο Βασιλειάδης δημόσια εκεί δεσμευτηκε πως δεν θα χρειαστεί στο τέλος να καταψηφιστεί καμία διάταξη.
    Αυτό τα λέει όλα.
    Από πότε πήρε την δέσμευση της ηγεσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λάκη τόσα χρόνια ακούμε για δικαστικό Μέγαρο, όσα ίσως και τα χρόνια που θητεύουν άλλοι συνάδελφοι σου, βάλτο μπρος να τελειώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου έκανε εντύπωση Λάκη το πρώτο δελτίο που εβγαλες και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και τώρα αλλο δελτίο .Και μάλιστα με προβλημάτισε το σχόλιο που σου έγραψε ο Γεωργιάδης στο πρώτο δελτίο . Τελικά τι έγινε θα μας πεις. Διάβασε τι γράφει "Καλο είναι να κατεβάσετε το λινγκ. Εκθέτετε τον βουλευτή. Και κάνετε ζημιά στην Πέλλα. Θα το δούνε άλλοι νομοί και θα ξεσηκωθουν λέγοντας γιατί μόνο η Πέλλα και όχι και ο δικός μας και θα φέρετε σε δύσκολη θέση την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης. Οι υπουργοί το αποφάσισαν γιατί ο νομός μας χαραχτηριστηκε παραμεθοριος στο σύνολο του και ΜΌΝΟ γιαυτό, το 2007 με τροπολογία Καρασμάνη". Τι λές Λάκη γιατί δύο δελτία διαφορετικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.05 ο λακης σου είπε κλείνοντας ότι θα γίνει διαβούλευση θα έρθει στη βουλή θα τοποθετηθώ στις επιτροπές στην ολομέλεια και θα δούμε. Εάν έρχονταν στην βουλή το νομοσχέδιο για να τοποθετηθεί ο λακης σου μεγε μελε. Ενώ ο Καρασμάνης είπε ποια δέσμευση; δέσμευση είναι ο χαρακτηρισμος του νομού ως παραμεθοριου στο σύνολο του. Και αυτό, είπε , έγινε ΑΠΟΔΕΚΤΌ. Και είπε ακόμη , ο νοών νοειτω. Κατάλαβες 9.05; Ευτυχώς υπάρχει η καρατζοβα το λαϊκό βήμα και έχει τα αποδεικτικά το βίντεο. Αντε νανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Βρυξέλλες το ανέχτηκαν για λίγο.Ποιος είναι ο ΛΑΚΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αυτονοιτο εγινε πραξη δεν πειραζουμε το πρωτοδικειο ρε θα μας τρελανετε .μας δουλευουν χοντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λάκη σου αναρτώ το λιγκ της καρατζοβας που και τότε αντιγραφές.και τα κατάφερες ρε φίλε με αυτά τα κόλπα να πάρεις την πρωτιά από κολλητό σου.
    https://www.karatzova.com/2022/04/311222.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιο αυτονόητο 1,37 , έγινε πράξη; Δεν πήρες χαμπάρι ότι το πόρισμα της παγκόσμιας τράπεζας κλείνει τα πρωτοδικεια και ειρηνοδικεια όπου υπάρχουν παραπάνω από ένα. Και τα δικά μας παραμένουν και τα δύο και τα ειρηνοδικεια αναβαθμιζμενα.Και αυτό οφείλεται στον Καρασμάνη που έκανε τον νομό μας παραμεθόριο στο σύνολο του. Ενώ σε άλλους νομούς πάρα το γεγονός πήγαν όλοι οι φορείς ενωμένοι με υπομνήματα έφαγαν πόρτα, δηλαδή τα κλείνουν. Τι δεν καταλαβαίνεις 1,37;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προβλέπω σφαγή στις επομενες βουλευτικες και δημοτικες εκλογές. Ο Φουντουκιδης και ο Σταμενιτης θα είναι οι μονοι σίγουροι εκλεγμένοι βουλευτές. Οπότε ο κ. Λακης θα έχει δύο επιλογές. Πρωτη και σοφότερη θα είναι να πάει σπίτι του. Δεύτερη και με risk θα ειναι να κατέβει για δήμαρχος. Θέλω να δω τους Σταμκο και Κάστερ να κάνουν αγώνα γι' αυτόν και τίποτα άλλο. Σιγά μην χάσει η Πόπη την ευκαιρία να δεί τον γιό της βουλευτή και κάτοικο Αθηνών - Σπετσών. Ε..ρε παπαγάλε σου έπεσε ο πρώτος του Λαϊκού με πολλά Τζακ Ποτ και εσυ είχες τρύπα στην τσέπη και το έχασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.