Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα το 2ο σεμινάριο ΚΑΡΠΑ-ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ σε συνεργασία του Συμβαδί-ζω με το Kids Save Lives



Είμαστε πολύ χαρούμενοι και δεν μπορούμε να το κρύψουμε! 

Ολοκληρώθηκε στις 4 Φεβρουαρίου το 2ο σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής-BLS, που οργάνωσε ο σύλλογος Συμβαδί-ζω σε συνεργασία με τον καταξιωμένο οργανισμό KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές .

Μετά το πρώτο λιθαράκι με την τοποθέτηση 2 ημιαυτόματων απινιδωτών στην πόλη της Σκύδρας (δωρεά μέσω του Συμβαδί-ζω από 2 συνδημότες μας), σήμερα μπήκε ένα ακόμη λιθαράκι με την πιστοποίηση 45 ατόμων στη χρήση τους.

Και κάπως έτσι, λιθαράκι-λιθαράκι, μαζί με τα 32 άτομα της 1ης εκπαίδευσης γίναμε στο σύνολο 77 και χτίζουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα για μια δύσκολη στιγμή, ο καθένας και η καθεμία γύρω από τους συνανθρώπους μας, . 

Το ξέρετε ότι από σήμερα, αν κατεβάσετε την εξαιρετικά χρήσιμη εφαρμογή iSAVElives στο κινητό σας και πατήσετε ένα κουμπί σε περίπτωση ανάγκης ΚΑΡΠΑ ή και χρήσης απινιδωτή, θα "χτυπήσει" μήνυμα SOS σε 77 ανθρώπους γύρω μας σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων; 

Σας φαίνονται εντυπωσιακά; Δεν είναι όταν η διάθεση, το μεράκι, η ενσυναίσθηση, η ανάγκη για προσφορά υπάρχει τριγύρω μας και εμείς απλά δίνουμε την αφορμή να γίνει πράξη. 

Όλα αυτά δε θα γινόντουσαν χωρίς την εκπαίδευση από τις/τους ακούραστες/ους εθελόντριες/ες εκπαιδεύτριες και εκπαιδευτές της υπέροχης ομάδας του KIDS SAVE LIVES. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άριστη σχέση και συνεργασία που έχουμε αναπτύξει! 

Ευχαριστούμε όλες και όλους τις/τους εθελοντές του Συμβαδί-ζω που για μια ακόμη φορά φρόντισαν για τον πλούσιο μπουφέ.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Σκύδρας για την παραχώρηση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας όπου έλαβε μέρος η εκπαίδευση και την διεύθυνση του σχολείου για την φροντίδα.

Μα πάντα πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε ΕΣΑΣ που συμμετείχατε και συμμετέχετε. Που επί 6 ώρες μαθαίνατε πώς θα σώσετε, όχι τον εαυτό σας, αλλά έναν ή μία συνάνθρωπο σας. Γιατί το λέμε και θα το ξαναλέμε. Εμείς έτυχε να βάλουμε τη σπίθα του Συμβαδί-ζω. ΕΣΕΙΣ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ είστε που παίρνετε τον σύλλογο στις πλάτες σας και τον οδηγείτε μακριά, μέχρι η ομορφιά να νικήσει, μέχρι τα όνειρα μας να γίνονται αληθινά στην καθημερινότητα γύρω μας. 

Εις το επανιδείν λοιπόν, για το 3ο σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής-BLS που θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε από αύριο κιόλας. Όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας ή στο email μας symvadizo@gmail.com με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο ρε σε αυτό το Συμβαδί-ζω εκεί στην Σκύδρα. Παράδειγμα για ολουσ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τόσα εμβόλια στο τέλος μη φυτέψουν στον κόσμο από ένα (ICD)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.