Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας με θέμα την ψήφιση του Προϋπολογισμού 2024



Τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 13/2/2024 και ώρα 19.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για το μοναδικό θέμα της Η.Δ., που αφορά στον προϋπολογισμό.

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Ψήφιση προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Πέλλας για το 2024.

Εισηγητής του μοναδικού θέματος, η αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Δεντσίδου Πολυξένη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κοσμοϊστορικό γεγονός!!! 27 ΝΑΙ και 8 ΠΑΡΩΝ. Αρα περνάει ομόφωνα ο προϋπολογισμός του Στάμκου γιατί τελικά ο μεγάλος νικητής ειναι ο πρώην δήμαρχος. Χαίρετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι βγήκες από τη σπηλιά σου εσύ; Μάθε βρε βόδι ότι δήμος είναι ενας οργανισμός που έχει συνέχεια ανεξάρτητα απο το ποιος θα είναι δήμαρχος, πόσο μάλλον ένας δήμαρχος που είναι μόλις μερικές εβδομάδες στο τιμόνι του δήμου.
    Δηλαδή από τη στιγμή που τρέχουν έργα στο Δήμο θα έπρεπε η νέα δημοτική αρχή να παει να πεις στις μπουλντοζες ωπα παιδια ξηλωστε τα τσιμεντα παρτε τα ολα πισω για να αλλαξουμε τον προϋπολογισμό του Στάμκου; Αλλά ψιλά γράμματα για εσένα και την παρέα σου αυτά... Τι να περιμένει κανείς. Επιβεβαιώνεται αυτό που έλεγε ο κόσμος προεκλογικά για εσας και ΕΥΤΥΧΩΣ σας εστειλε στον αγυριστο και σωθηκε ο Δημος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9'15 που ακόμη πίνεις γάλα με την πιπίλα πρέπει να ξέρεις οτι για να έχεις άποψη χρειάζεται λίγο μυαλό. Η ρημαδα η πολιτική ειναι τέχνη και χάρισμα. Στο φινάλε εγώ ψήφισα Φουντουκιδη για να φύγει ο Σταμκος και οχι για να έχω πρόεδρο στην ύδρευση τον Τοσιο. Αν ήθελα αυτόν θα ψήφιζα Στάμκο. Τις φαντασιώσεις σου και τις κουτοπονηριες περι "αγύριστο" και τον χαρακτηρισμό σου περι του συμπαθους βοδιού να τις απευθύνεις στον εαυτό σου γιατί το πρόβλημα του Δημάρχου Πέλλας ειναι οτι εχει δίπλα του πολλά τετράποδα σαν και του λόγου σου και μάλιστα οι περισσότεροι ειστε ξοφλημενοι υπηρέτες του Στάμκου.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.