Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο του 3ου ''ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΟΥ'' Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών



Αξιότιμοι γονείς,
κύριε Παπαδόπουλε Γαβριήλ και κυρία Γραμματικοπούλου Αικατερίνη
Με απερίγραπτη χαρά και ευγνωμοσύνη, εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια για την εκπληκτική δωρεά που προσφέρατε στη σχολική μας βιβλιοθήκη. Με τη δική σας αξιόλογη πράξη προστέθηκαν 85 νέα ολοκαίνουργια σκληρόδετα βιβλία κλασικής και σύγχρονης λογοτεχνίας που θα εμπλουτίσουν τον πολιτισμό και τη γνώση της σχολικής μας κοινότητας.
Η προσφορά σας δεν είναι απλώς ένα υλικό δώρο, αλλά μια ενέργεια που θα  διαμορφώσει το εκπαιδευτικό περιβάλλον μας, εμπνέοντας τους μαθητές μας να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν νέους κόσμους μέσα από τη λογοτεχνία, να φωτίσουν το μακρύ μονοπάτι της γνώσης.
Η γενναιοδωρία σας αντικατοπτρίζει την πραγματική σας αφοσίωση και το σεβασμό προς την εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τον ρόλο σας στην ενίσχυση της μαθησιακής διαδικασίας. Η προσφορά σας θα έχει ευεργετικό αντίκτυπο στη μάθηση και στην ανάπτυξη των μαθητών μας, προσφέροντας νέες ευκαιρίες στη γνώση και στην ανακάλυψή της.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και τη μεγαλοδωρία σας. Είμαστε υπερήφανοι και βαθιά ευγνώμονες που έχουμε ανάμεσά μας ενθουσιώδεις  γονείς-υποστηρικτές που ξέρουν να εκτιμούν, να ενισχύουν, να ενδυναμώνουν, να υποστηρίζουν, να αναβαθμίζουν το δημόσιο σχολείο θωρακίζοντάς την αυτοβελτίωση, την ενσυναίσθηση, τη δημιουργικότητα των μαθητών μας.
Σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και επιτυχίες στη ζωή σας.

Η Διευθύντρια του 3ου «ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΟΥ» Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών
Μαρία Αθανασιάδου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.