Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Ίκαροι Γιαννιτσών 58-63



Για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ οι Ίκαροι Γιαννιτσων κατάφεραν να επικρατήσουν απέναντι στον ΠΑΟΚ Αλμωπίας με 58-63 και να προβούν σε ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδο τους στα play off της κατηγορίας. 
Πρώτο δεκάλεπτο και οι ομάδες μπαίνουν δυναμικα στο παιχνίδι χωρίς καμία από της δύο να μπορεί να πάρει ασφαλές προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με το τέλος της περιόδου (15-19). 
Δεύτερη περίοδος του αγώνα και το ντέρμπι συνεχίζεται με της δύο ομάδες να δίνουν , μάχες σώμα με σώμα, σε κάθε φάση, με την ομάδα από την Αριδαία να καταφέρει να προηγηθεί με το τέλος του ημιχρόνου (37-34). 
Τρίτη περίοδος και οι Ίκαροι προσπερνούν από νωρίς και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση ανακτούν τον προβάδισμα και το διατηρούν με το τέλος του δεκαλεπτου (50-54). Τέταρτη και τελευταία περίοδος και ο αγώνας συνεχίζει να διατηρεί την άγρια ομορφιά με της δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ με τους Ικάρους να διαχειρίζονται σωστά το παιχνίδι και να φτάνουν σε μια σημαντική νίκη(58-63) για την συνέχεια για της θέσεις 3-6. Ακολουθεί ρεπό για τους Ικαρους την επόμενη αγωνιστική, Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα από τα Γιαννιτσά είναι εκτός έδρας απέναντι στον Αετό Κιλκίς (24/2 18:00).

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM( ΓΚΟΤΣΗΣ): Εμμανουηλίδης 5, Ρεμπελος 21(4),Μπαγιωκας 22(3), Μπογδάνης ,5, Σταμπουλτζης, Παπαδοτης 2, Στανιτσιδης, Καραχισαριδης Α., Καραχισαριδης Α., Καρακολης 8
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.