Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομιλητής στο 8ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας ο Γ. Παπαπροδρόμου- Θα μιλήσει για τα φάρμακα που διακινούνται στο διαδίκτυο



Στο 8ο Επιστημονικό Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα και αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό και συνεδριακό γεγονός στο χώρο του φαρμάκου τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκεται ο αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργος Παπαπροδρόμου.
Ο συντοπίτης μας πρώην Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο Συνέδριο (που διοργανώνει η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία) θα αναπτύξει το θέμα: "η Κυβερνοασφάλεια ως μια πρόκληση στον χώρο του φαρμάκου". Θα μιλήσει για τα φάρμακα που διακινούνται στο διαδίκτυο και αφορούν στη δημόσια υγεία.
Σημειώνει ο ίδιος σχετικά: "Οι νέες τεχνολογίες, με αποκορύφωμα την τεχνητή νοημοσύνη, τις βιοτεχνολογίες και τις κβαντικές τεχνολογίες, σηματοδοτούν την απαίτηση για μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα στον τομέα που ονομάζεται Κυβερνοχώρος. Η υγεία, ως ένας βασικός πυλώνας της ανάπτυξης των ανθρώπινων κοινωνιών, και ειδικότερα ο χώρος του φαρμάκου, δοκιμάζεται από μια σειρά προκλήσεων κυβερνοασφάλειας, τόσο σε ατομικό όσο και οργανωσιακό επίπεδο.
Στην επιμέρους εισήγηση θα δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα, επίκαιρα σημεία κυβερνοασφάλειας (όπως διαχείριση περιστατικών κυβερνοασφάλειας και θέματα κατανόησης του θεσμικού πλαισίου της, αλλά και ζητήματα των αποδεκτών των παρεχόμενων υπηρεσιών, όπως οι επιγραμμικές αγορές προϊόντων)."
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.