Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς - Ίκαροι Γιαννιτσών 93-64



Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ οι Ίκαροι γνώρισαν την ήττα στο ΔΑΚ Κιλκις από τον τοπικό Αετό. 
Πρώτο δεκάλεπτο και οι ομάδες "μπαίνουν" με ένταση στο παρκέ με τους γηπεδούχους να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα στον αγώνα (22-15). 
Δεύτερη περίοδος και οι Ίκαροι ακολουθούν, κατά πόδας τον Αετό χωρίς να μπορούν να προσπερασουν στο σκορ η να ισοφαρίσουν με την ομάδα από το Κιλκίς να διευρύνει το προβάδισμα που είχε ήδη αποκτήσει από την πρώτη περίοδο (45-36). 
Τρίτη περίοδος και οι ομάδες συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμο με τους γηπεδούχους να έχουν τον πλήρη έλεγχο τον ριμπάουντ, έχοντας δεύτερες και τρίτες επιθέσεις με τους φιλοξενούμενους να καταφέρουν να "μείνουν" κοντά στο σκορ παρά την διψήφια διαφορά (64-52). 
Τεταρτη και τελευταία περίοδος του αγώνα, οι Ίκαροι "ανεβάζουν" την ένταση στην άμυνα τους πιέζοντας σε όλο το γήπεδο σε μια απέλπιδα προσπάθεια για την νίκη χωρίς αποτέλεσμα, καθώς η κούραση και τα λάθη έκαναν την εμφάνιση τους με το τελευταίο πεντάλεπτο του παιχνιδιού να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Αετό να φτάνει σε μια νίκη διαδικαστικού χαρακτήρα(93-64), με τον προπονητή τον Ικαρων Στυλιανό Γκότση να "δοκιμάζει" διάφορα συστήματα καθ όλη την διάρκεια του αγωνα, καθώς οι θέσεις για την συμμετοχή στα play off είχαν ήδη "κλειδώσει" από της ομάδες παρά την ήττα η ομάδα από τα Γιαννιτσά τερματίζει στην τέταρτη θέση του Β ομίλου της ΕΚΑΣΚΕΜ, δίνοντας την ευκαιρία για την συμμετοχή στα play off της διοργάνωσης απέναντι στον ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ στην Κατερίνη το επόμενο Σάββατο (2/3 18:00)

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM( ΓΚΟΤΣΗΣ): Ρεμπελος13(3) ,Μπαγιωκας 14(1), Μπογδάνης 20(1), Λαγός, Παμπουχιδης 2, Σταμπουλτζης 6(2),Στανιτσιδης, Καραχισαριδης Α., Καραχισαριδης Α., Καρακολης 9
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.