Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφθασαν στο Σύνταγμα οι πρώτοι αγρότες (βίντεο)



Πριν από λίγο έφτασαν στο Σύνταγμα οι πρώτοι αγρότες με τα τρακτέρ για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 20/2. Παράλληλα, συνάδελφοί τους καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας από νωρίς το πρωί, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, με πλοία και λεωφορεία.

Την ίδια ώρα, έχουν τεθεί σε ισχύ και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου, καθώς αναμένουμε να κλείσουν μία σειρά από κεντρικοί δρόμοι.
Πρώτοι έφθασαν στο κέντρο οι αγρότες της Εύβοιας, οι οποίοι συναντήθηκαν λίγο πριν από τις 12:00 στα διόδια των Αφιδνών με το κονβόι των τρακτέρ που αναχώρησε από το Κάστρο Βοιωτίας.
Λίγο μετά τις 13:00 στα διόδια ενώθηκαν μαζί τους και τα τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα από τη Θήβα, το Σχηματάρι και από άλλες περιοχές, ενώ τα πούλμαν που ξεκίνησαν από Αλεξανδρούπολη έως και το Κάστρο Βοιωτίας ανέρχονται σε 60.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.