Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιμελητήριο Πέλλας- Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας: Παρουσίαση στην Έδεσσα Δράσης Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων



H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πέλλας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, αρμόδιο Εταίρο-Περιφερειακή Μονάδα του Ενδιάμεσου Φορέα του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία»/ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ΕΦΕΠΑΕ σας προσκαλούν στην Ανοικτή ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ που συνδιοργανώνουν για την παρουσίαση της Δράσης Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο:

«Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση», που θα γίνει  την Τετάρτη 7/2/2024 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας, Περδίκα 45,  Έδεσσα.

(Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στα τηλ.: 23810-26735, 2310-480.000).

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τσώτσος.

Η παρουσίαση και ενημέρωση για τη Δράση θα γίνει από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. κρυφα αθορυβα ήσυχα γλυκά....κι ο κόσμος χρωστάει το έφκα Κυριοι....τι ακριβώς κάνετε στο επιμελητήριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.