Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζονται οι περιβαλλοντικές παρεμβάσεις και οι καθαρισμοί σε όλο τον Δήμο Πέλλας (φωτο)



Ο Δήμος Πέλλας στοχεύει στην περιβαλλοντική ισορροπία και υγιεινή.
Στον καθαρισμό του χώρου κατασκευής του Βιολογικού Καθαρισμού της Δ.Ε. Κύρου, στα όρια της Κοινότητας του Νέου Μυλοτόπου, δίπλα στο χείμαρρο της «Μπάλιτσας», προχώρησε αυτό το διάστημα η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Πρασίνου & Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πέλλας. 
Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Δαμασκούδης τόνισε: «Σε πολλούς κοινόχρηστους – δημοτικούς χώρους έχουμε ξεκινήσει παρεμβάσεις καθαρισμού, ξεκινώντας από εκτάσεις στις οποίες υπάρχει ο σχεδιασμός να υλοποιηθούν κοινωφελή έργα. Για την συγκεκριμένη έκταση, προχωρήσαμε στον καθαρισμό και θα ακολουθήσει άμεσα η περίφραξη που θα οριοθετεί το χώρο των εργασιών και τη λειτουργία των μηχανημάτων». 




Από το Γραφείο Τύπου

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Πολύ ωραία αυτά που ανακοινώνετε με δελτία τύπου άλλα είναι εντός των υποχρεώσεων σας. Δεν μας κάνετε χάρη. Τις παρεμβάσεις σας για τα οικονομικά του Δήμου που αφορούν την διαχείριση Στάμκου πότε θα μας την παρουσιάσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ θελεις και τέταρτη σφαλιαρα για να το ραψεις; Ησουν απο αυτους που σηκωσαν τον αρχηγο σου στον αερα και τον εστεψαν δημαρχο στο Ονειρων, ή απο αυτους που χειροκροτουσαν απο κατω;

      Διαγραφή
    2. Νοστελγε του καθεστώτος Στάμκου ειμαι απο αυτους που έφυγαν απο το μαντρί σας και ψήφισα αλλαγή για να ξεβρωμησει ο τόπος. Το ίδιο θα κάνω αν ο Φουντουκιδης καλύψει τον ανίκανο αλλα ταλέντο στις απ' ευθείας αναθέσεις πρωην δήμαρχο. Και να γνωρίζεις οτι όποιον ψηφίζω εκλέγεται...

      Διαγραφή
  2. Θα τα καθάριζε και ο προηγούμενος αλλά δεν προλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα καθάριζε με χλωρίνη, aqua Forte και μόνο με απ' ευθείας αναθέσεις. Οι διαγωνισμοί και οι δημοπρασίες του έφεραν αλλεργία.

      Διαγραφή
  3. Συνεχιστε έτσι,πρώτη φορά καθαρίζονται,χαχα.Φουμαρα θέλει ο κόσμος και μεταξωτές κορδελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι βλέπω γνωστές εδώ μέσα για τις απευθείας αναθέσεις του Στάμκου.Αφου γνωρίζεται λοιπόν πείτε και σε μας να ξέρουμε αν είναι περισσότερες η λιγότερες από αυτές του Φουντουκιδη σε έναν μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ το έκαψες εντελώς!! Ο Σταμκος ηταν το μεγαλύτερο ταλέντο αναθέσεων στην Ευρώπη. Δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο γιατι και ο νεος πατάει στα χνάρια του αλλα σε 1 μήνα κομμάτι δύσκολο να τον φτάσει. Άλλωστε οι εκατέρωθεν δηλώσεις περί συνεργασίας και συνέχισης νυν και πρώην δεν ειναι κρυφές. Δημόσια δήλωσαν τον γάμο των συνδυασμών τους. Ο μόνος που δεν το ξέρει ειναι ο πρόεδρος του ΔΣ γιατι μετα το γκάζι που έφαγε on camera στο συμβούλιο, ακολούθησε και εξαψαλμος στα άδυτα του δημαρχείου γιατί τόλμησε να διαπιστώσει ότι ο Σταμκος δεν έκανε τίποτα. Αυτά τα σημερινά απολιτικ παιδάκια θα "πάνε αδιάβαστα".

      Διαγραφή
  5. Άντε στο λαγούμι σου τώρα 10.13. και βγες σε πέντε χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι θα μου κάνεις περικοπές απο τον μισθό μου; Ορμηξατε σαν ύαινες για μια θεσουλα ολα τα γλυφτρονια. Πτωχοί ραγιαδες γεννηθηκατε, φτωχοι θα πεθάνετε με τα κοκκαλακια που σας πετάει ο εκάστοτε δήμαρχος. Πηγαίνετε στον ιδιωτικό τομέα να δείτε πως ειναι η ζωη και μετα να δίνετε συμβουλες. Επειδή βλέπω οτι ξέρεις απο λαγούμια φρόντισε τουλάχιστον να διατηρείς το δικό σου καθαρό.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.