Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι εργαζόμενοι του Δήμου Πέλλας (φωτο)



Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πέλλας έκοψε την Παρασκευή την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο Δημαρχείο στα Γιαννιτσά. 
Ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου και τους χαρακτήρισε «άξιους συνεργάτες», επαινώντας τους για την μέχρι στιγμής «αγαστή συνεργασία» που είχε τις πρώτες 45 μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων.








 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. 12 μύρια άφησε ο Στάμκος στα ταμεία σε ένα εξάμηνο δεν θα υπάρχει δεκάρα τσακιστή. Να σας δω μετά όταν δεν θα πέφτει ο μισθός κάθε μία και δεκαπέντε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λεφτά στα ταμεία δείχνουν απουσία έργων

      Διαγραφή
  2. FOUNTOUKIDIS FILM PRODUCTION LTD
    Φωτογραφίες και videα για το κάθε τί που
    νομιζου ότι κάνουν. Σε λίγο θα τελειώσουν οι χοροί και η πίτες και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις τελειώσεις με τις βασιλόπιτες ξεκίνα το σπανάκι. Μετα την κρέμα με άχνη κανέλα και τέλος τις μπουγατσες με τυρί. Το Πάσχα σουβλιστο κοκορέτσι, το καλοκαίρι μπανάκι μανακι και μέχρι το τελος του χρόνου έχει ο Πανάγαθος για όλους. Τα τυφλά πουλιά ο Θεός τα κάνει φωλιά αλλά φυσικά με την ψήφο του Σταμκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4+11 βλέπω οτι ξέρεις από αυτο γιατί όλη μέρα είσαι ντιρλα. Και πού είσαι; Πιες καθαρό τουλάχιστον γιατι μπόμπες σας ποτίζουν που ταιριάζει με τις βασιλόπιτες.

      Διαγραφή
    2. 2'34 σου αρέσει περισσότερο η σοδιτσα 'η η ντουντουκα? Από όπου και να κρατηθείς θα πέσεις στο κενό...

      Διαγραφή
  4. Μη μαλωνεται ο σταμκος είναι εδω και ας μη φαίνεται τα ταμεία τα αφησε γεματα γιατί ήξερε οτι θα κάνει αυτος κουμαντο αλλά δε μας είπε ποσα είναι τα καθηστερουμενα και οι οφειλές που έχει ο δημος για να κάνουμε τη σουμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΕΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ & ΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.