Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Στο Διοικητήριο αγρότες με τα τρακτέρ τους - Επέδωσαν ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας (φωτο)



Στο Διοικητήριο στην Έδεσσας μετέβησαν σήμερα το μεσημέρι αγρότες από το μπλόκο της Αλμωπίας. Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους έξω από τον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή. Στη συνέχεια αποχώρησαν και επέστρεψαν στο μπλόκο της Αριδαίας.

Η πρωτοβουλία αυτή των παραγωγών της Αλμωπίας εντάσσεται στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους μετά και τις ανακοινώσεις με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, τα οποία όμως δεν τους ικανοποίησαν. Αύριο οι αγρότες όλης της χώρας συνεδριάζουν για το τι μέλλει γενέσθαι. Όπως τονίζουν, θα αποφασιστεί εάν συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με μπλόκα στις εθνικές οδούς ή εάν θα κατέβουν περίπου 1.000 τρακτέρ στην Αθήνα.

Με την ανακοίνωση των μέτρων από τον πρωθυπουργό στη Βουλή, την Παρασκευή, η κυβέρνηση διαμηνύει ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια έχουν στενέψει για τους αγρότες και συνεπώς, κάθε έξτρα μέτρο είναι αδύνατο.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες, καθώς, όπως μας είπε το πρωί ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας από το μπλόκο των Γιαννιτσών (Πλατανότοπος), Γιώργος Σιδηρόπουλος, την Τρίτη θα συνεδριάσει στη Νίκαια της Λάρισας το συντονιστικό αγώνα των μπλόκων από όλη τη χώρα, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τι να σας κάνει ο τζαμτζης. Έχει αρμοδιότητα. Το πολύ πολύ να σας πει είμαι μαζί σας να βγείτε φωτογραφία και να ικανοποιηθειτε . Με τόση ασχετοσύνη που πάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην τζακρη να πάτε να τον πιείτε παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφοι μην ξεχνάτε την αδικία που μας έκαναν με τις προσωρινές δηλώσεις λόγω πανδημίας .Λογω το ότι ήμασταν κλεισμένοι στο σπίτι δεν κάναμε δήλωση ζημιάς και δεν αποζημιωθηκαμε Μας είπαν ότι θα τακτοποιηθεί η αδικία αλλά τίποτα. Είναι μεγάλη η αδικία και μας ξέχασαν. Ζητήστε το να μας αποζημιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως θεωρείστε δεδομένοι οπό είστε γραμμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επαναλαμβάνω στη τζακρη να τον πιείτε.αναβαστε την σε κανένα τρακτερ και να την χειροκρότητε,οι ιδιοι δεν ειναι τον κασελακι που τον ηπιανε!φάτε τουσ τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνάει ακόμη δεν το έχω πάρει χαμπάρι !!!
      Πάρε στιλό τετράδιο και γράψε δεν θα ξαναγράψω βλακείες σε τοπικό σάιτ 150 φορές για να το εμπεδώσεις.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.