Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγρότες μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό: Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας – Θα αποφασίσουμε στα μπλόκα (βίντεο)



Δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας, θα αποφασίσουμε στα μπλόκα μας, τόνισετο μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων, Ρίζος Μαρούδας, μετά το πέρας της συνάντησης που είχαν οι αγρότες με τον πρωθυπουργό.

«Εμείς θα πάμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα για ό,τι συζητήθηκε σήμερα , θα πάρουμε τις αποφάσεις στα μπλόκα μας. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες» υπογράμμισε.
«Αυτη είναι η απόφασή μας και από εκεί και πέρα σε συντονισμό πανελλαδικό και με τις αποφάσεις που θα έχουμε από τις γενικές συνελεύσεις των μπλόκων και των συναδέλφων που βρίσκονται στον δρόμο και αγωνίζονται θα καθορίσουμε τα παραπέρα βήματά μας» τόνισε ο κ. Μαρούδας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ναι θέλεις και το σύνολο των αιτημάτων . πάρε ότι σου δίνουν και τράβα σπιτάκι σου να ησυχάσουμε και εμείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μπουφο νά ξέρεις ότι όσο πιο γρήγορα φύγουμε τόσο πιο γρήγορα θα πεινάσεις

      Διαγραφή
    2. εσύ μπούφε 10:33 φτάνει με την καραμέλα οτι θα πεινάσουμε . αλλαξε πλευρό θα πιαστείς . τσοπάνε

      Διαγραφή
  2. Μπορείτε να εξηγήσετε που ενοχλειθηκατε τόσο πολύ από τα μπλόκα των αγροτών αγαπητέ κύριε των 4:53;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς οι αγρότες δεν ζητάμε ελεημοσύνη! Τα χρήματα μας ζητάμε να μας δίνονται εγκαίρως σε περίπτωση ζημίας από τον ΕΛΓΑ. Πληρώνουμε τόσα χρόνια χιλιάδες ευρώ, έχει φτάσει Μάρτιος και ακόμη δεν έχουν βγει καν τα πορίσματα.Ο ΕΛΓΑ προφασίζεται έλλειψη προσωπικού το οποίο πληρώνουμε εμείς αφού δίνουμε 10 λεπτά ανά δέντρο επιπλέον κάθε φορά που κάνουμε δήλωση ζημίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πριν τις εκλογες τα ζητουσατε και μετα δωσατε 41 τις εκατο. αντε λοιπον στο σπιτακι σας και μη ταλαιπωρητε το κοσμακη.

      Διαγραφή
    2. Στο σπιτάκι μας ρε βλήμα θ α πάμε εσύ πλήρωνε το τυρί 17 και το ψωμί 3 και σε λίγο θα τρως ψωμί από άλευρα σκουλικιων

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.