Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον κόμβο της Παραλίμνης τα τρακτέρ από το μπλόκο των Γιαννιτσών και από τα Άθυρα (φωτο)



Στον κόμβο της Παραλίμνης επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας συγκεντρώνονται από το πρωί οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από το μπλόκο των Γιαννιτσών και από τα Άθυρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό οι παραγωγοί να κλείσουν συμβολικά στο συγκεκριμένο σημείο (διασταύρωση Παραλίμνης) και για λίγη ώρα την Εθνική Οδό και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παρακαμπτηρίους.

Με βάση την ομόφωνη απόφαση που λήφθηκε στη Λάρισα, θα κλείνουν σταδιακά και για κάποια διαστήματα οι δρόμοι. Έτσι λοιπόν και η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης- Έδεσσας στον κόμβο της Παραλίμνης φαίνεται ότι θα κλείνει ανά διαστήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Για πόσες ημέρες και ποιες ώρες θα γίνεται αυτό, θα το αποφασίζουν καθημερινά οι αγρότες, οι οποίοι, όπως μας είπε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας Γιώργος Σιδηρόπουλος, δεν είναι διατεθειμένοι να φύγουν από τα μπλόκα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους. 

Να σημειωθεί ότι στη 1 το μεσημέρι και για μισή ώρα θα είναι κλειστός ο κόμβος Χαλκηδόνας, ενώ στις 6 το απόγευμα και για δύο ώρες αγρότες των Μαλγάρων θα αποκλείσουν την εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος των Μαλγάρων (ρεύμα προς Θεσσαλονίκη).



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Ρε καθηστε στην άκρη. Πάτε σπίτι σας. Θα μας δημιουργήσετε προβλήματα στην μετακίνηση μας. Ζητάτε αφορολόγητο πετρέλαιο. Ούτε το 5% στο κόστος δεν πιάνει. Θα οργιάσει το λαθρεμπόριο σε βάρος όλων μας.Θα πουλιέται από την αντλία και θα κερδοσκοπούν.. Ένα σκασμό λεφτά θα εισπραξετε από τις συνδεδεμένες του βαμβακιού και του καλαμποκιού . Δεν είμαστε μ@λ@κές όλοι Αντε στην άκρη του δρόμου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε σπίτι σου και άσε να κάνουμε την δουλειά μας

      Διαγραφή
    2. Δλδ η δουλειά σας πια είναι να εμποδίζεται τις δουλειές των άλλων;;;;; αντε στα χωράφια σας και στις τεράστιες αποζημιώσεις σας χαιδεμενα παιδιά τις εκάστοτε κυβέρνησης αιντεεεεε

      Διαγραφή
  2. Αυτές τις απεργίες να τις κάνετε σε άλλη εποχή όπως ας πούμε άνοιξη-καλοκαίρι εκεί στις δουλειές σας πάνω στις φουριες σας αλλά τότε δεν σας βολεύει μάλλον οπότε ενοχλείτε τους υπόλοιπους κλάδους τώρα που εσείς μπορείτε. Να προσέχετε την επόμενη φορά να μην τρέχετε πίσω από τους βουλευτές και τους γλείφεται γιατί το ποσοστό 41% δεν ήρθαν Κινέζοι και το έκαναν τώρα δεν σας βόλεψε και τι να κάνετε λοιπον;;; να ζαλίζεται τους μεροκαματιαρηδες ανθρώπους. Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ όταν ήταν ο τσυριζα η το μπασοκ δεν έκλειναν οι δρόμοι. Ρε τι πίνετε?

      Διαγραφή
    2. Αν κλεισουν τους δρομους το καλοκαιρι θα διαμαρτυρηθεις γιατι δεν θα μπορεις να κανεις το μπανακι σου και οι τουριστες θα λακισουν και θα στερηθεις και το δροσερο καρπουζακι η την ζουμερη ντοματουλα ...στηριξτε τους αγροτες γιατι αν αυτοι σταματησουν να παραγουν εσεις θα υποφερετε γιατι οι αγροτες θα παραγουν μονο για τον εαυτο τους και θα εχουν να φανε και αυτοι και τα παιδια τους και σεις θα τρωτε οτι εισαγομενη.σαβουρα σας πασαρουν...

      Διαγραφή
    3. Ενώ εσάς σας βολεύει το καλοκαίρι εεε;;; και στην αναφορά των εισαγωμενων που ειναι και πιο φθηνά ας πούμε η για τα μπανακια που είπες αδερφέ να δούμε ποιος θα μπορεί να πάει. Τα παιδιά που οι γονείς τους δεν έχουν την τύχη να είναι αγρότες ακόμα και τώρα τρώνε με το ζόρι για φαντάσου άμα κόψεις την δουλειά των γονιών τους με την απεργία σας.

      Διαγραφή
  3. Εγώ ξέρω ότι όποιος κλάδος έχει αιτήματα κάνει απεργία. Δεν καβαλάει τα εργαλεία του και κλείνει τους δρόμους. Ορίστε λοιπόν η Ρόδος την φετινή σεζόν μην σπείρετε τπτ . Έχετε τα καλαμπαλίκια ;
    Αλλιώς απαιτούμε από την κυβέρνηση νόμο και τάξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα αλλά η μαγκιά τους μέχρι φτάνει να καταστρέφουν τους άλλους κλάδους αλλά αυτοί να μην θυσιάσουν τίποτα δλδ οι αυτοκινητιστες με το πετρέλαιο τι θα έπρεπε να κάνουν αλλά κανονικά το καλοκαίρι θα πρέπει να κάνουν και αυτοί απεργία και να κλείσουν τους χωραφοδρομους να δούμε τι θα κάνουν τότε αλλά τζάμπα μάγκες.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.