Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας: Εκ νέου πρόεδρος ο Μιχάλης Γεράνης – Αντιπρόεδρος ο Στέλιος Αγγελούδης



Για τρίτη συνεχή θητεία επανεξελέγη πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας, ο Μιχάλης Γεράνης.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκλογικής διαδικασίας, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου, ο κ. Γεράνης έλαβε 62 ψήφους, όσες και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος εξελέγη αντιδήμαρχος του Φορέα.
Στις κάλπες προσήλθαν 66 εκλέκτορες από τους συνολικά 68, εκ των οποίων οι 67 δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΦΟΔΣΑ, ενώ υπήρξαν και τέσσερα λευκά.
Στην διαδικασία εκλογής και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου ο οποίος όπως αναφέρει ''Τα δύο θέματα που συζητήθηκαν είναι, αφενός η μεγάλη αύξηση των εισφορών των δήμων στον ΦΟΔΣΑ και αφετέρου η μακρόχρονη έλλειψη ανταποδοτικών έργων στην Αλμωπία! Θεωρώ πως  θα έχουμε θετική εξέλιξη!''

Με πληροφορίες theopinion.gr 






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.