Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια



Κατατέθηκε στη Βουλή (στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων) το τελικό σχέδιο του νομοσχεδίου « Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου-Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων».

Η συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων προγραμματίζεται να ξεκινήσει την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και να ολοκληρωθεί σε τέσσερις συνεδριάσεις.

Το τελικό κείμενο θα εισαχθεί στην Ολομέλεια στις 7 Μαρτίου και θα ψηφιστεί την επομένη, ημέρα κατά την οποία προγραμματίζεται να μιλήσει και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Με 40 χρόνια καθυστέρηση όταν εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά αυτά τα χρόνια σπούδασαν Σερβία Σκόπια Βουλγαρία Ρουμανία Ιταλία κτλπ εμείς και η Ουγκάντα είχαμε μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σερβια σκοπια ρουμανια θα ξαναπανε για ιατρικη γιατι εκει οτι πληρωνεις παιρνεις και δεν διαβαζεις

      Διαγραφή
  2. στις καλές εποχές επί ΠΑΣΟΚ μόνο στην τότε Γιουγκοσλαβια σπούδαζαν 20.000 φοιτητές οι σημερινοί δάσκαλοι μας στα σχολεία μας, οι σημερινοί γιατροί σπούδαζαν Ιταλία Γερμάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τι λάδωμα έπεφτε δεν λέγεται, με ένα τζίν περνούσες μαθήματα και με κάτι μάρκα παραπάνω όλη την χρονιά!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.