Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εφηβική εγκληματικότητα, bullying και ενδοοικογενειακή βία στην ατζέντα του Στ. Φουντουκίδη - Συνάντηση με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ Πέλλας



Δήμος Πέλλας και Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας συμπορεύονται στην υπηρεσίες και την προστασία των πολιτών. 

Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική συνάντηση είχε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Πέλλας ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης με την Αστυνομική ηγεσία του νομού και του Δήμου Πέλλας. 
Ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας,Ταξίαρχος Πέτρος Περδικάτσης, ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο και ως είθισται κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή ηγεσίας στον Δήμο, έγινε η συνάντηση γνωριμίας και κατάθεσης των παρατηρήσεων της Αστυνομίας σε θέματα αρμοδιοτήτων της που χρήζουν παρεμβάσεων εκ μέρους του Δήμου. 
Με την σειρά του ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης τόνισε την σπουδαιότητα της συνεργασίας Δήμου και Αστυνομίας με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, την αποτροπή της παραβατικότητας και την στήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, σημειώνοντας ότι στον τομέα της οδοποιίας ήδη δρομολογείται η δημοπράτηση δύο κυκλοφοριακών κόμβων στην περιοχή των σφαγείων και στην περιοχή του δημοτικού γκαράζ, την ένταξη στον προϋπολογισμό της αποκατάστασης δρόμων με ασφαλτοστρώσεις, και διαγραμμίσεις. 
Ο Δήμαρχος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα ενδοσχολικής βίας (bullying) και της πλοήγησης σε κακόβουλες ιστοσελίδες από τους νέους μας, επισημαίνοντας ότι σχεδιάζονται εκ μέρους του Δήμου μία σειρά πρωτοβουλιών με ενημερώσεις των μαθητών, την έκδοση ενημερωτικών φυλλαδίων, και αξιοποίηση του διαδικτύου όπου οι νέοι ξοδεύουν τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο τους.   
Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σκέψη και στον σχεδιασμό του Δήμου, για την δημιουργία χώρου βραχύβιας φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Αστυνομίας, ενώ υπάρχει και το Κέντρο Κοινότητας που μπορεί να βοηθήσει τον οποιοδήποτε πολίτη συμβουλευτικά για θέματα που τον απασχολούν.
Πιο αναλυτικά, τον Δήμαρχο, εκτός από τον εκ νέου παραμένοντα  Διευθυντή Αστυνομίας Πέλλας και προαχθέντα ιεραρχικά στο βαθμό του Ταξίαρχου Πέτρο Περδικάτση, ο Διοικητής της Τροχαίας Γιαννιτσών Βασίλης Πλούγαρλης, ο Διοικητής του Τ.Α Γιαννιτσών Μιχαήλ Χατζηκαλλινικίδης, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Αστυνομίας Αστυνόμος Α΄ Βασίλης Πετρίδης, ο Υποδιοικητής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, υπεύθυνος χωροταξικά για τον Δήμο Πέλλας Ιωάννης Ανδρέου, ενώ από τον Δήμο Πέλλας παραβρέθηκαν επίσης στην συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Κώστας Δεληγιαννίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής Θέμης Μάγγος. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.