Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόθεση του Δήμου Πέλλας να μετατραπεί σε λαογραφικό μουσείο το δημοτικό αναψυκτήριο ( πρώην DOMUS) στην Κρύα Βρύση



Επίσκεψη στο δημοτικό αναψυκτήριο (πρώην DOMUS) στην Κρύα Βρύση πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Κώστας Δεληγιαννίδης συνοδευόμενος από Αρχιτέκτονα μηχανικό για την καταγραφή της κατάστασης και την εκπόνηση μελέτης ανακατασκευής και αξιοποίησης του κτηρίου και του περιβάλλοντα χώρου.

 Στόχος όπως δήλωσε ο κ. Δεληγιαννίδης κατόπιν της βούλησης του Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη, είναι το κτήριο να μετατραπεί σε λαογραφικό Μουσείο όπου θα στεγάσει όλη την ιστορία της Κρύας Βρύσης καταστώντας τον χώρο επισκέψιμο από πολίτες και κοινωνικές ομάδες, δημιουργώντας μία γωνιά γνώσης αλλά και αναψυχής.

 Η υλοποίηση του έργου αυτού θα αναβαθμίσει μία κεντρική περιοχή της Κρύας Βρύσης της παλιάς «πιάτσας», όπως την λένε οι τοπικοί, που για πολλά χρόνια είχε μείνει εγκαταλειμμένη στην φθορά του χρόνου.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Αντε ωραία να βάλετε και μέσα ομοιώματα του Θεοδωρίδη, του Ουραιλιδη, του Ναυροζιδη και των λοιπών που σας έφεραν σε αυτο το χάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραφικοί κατάντησαν μέσα σε 30 ημέρες. Μας παρουσιάζουν τον αντιδήμαρχο Τ.Υ του Στάμκου και τώρα του Φουντουκιδη ο οποίος άφηνε το κτήριο αυτό να ρημάζει. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε είναι δούλεμα για Πακιστανούς. Φτάνει ρε με τα δελτία και τις φωτογραφίες. Ο κόσμος σας ψήφισε να κάνετε έργα και όχι να πουλάτε φουμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Ο Δεληγιαννιδης ειναι ο βασικός υπαίτιος για το απόλυτο μηδέν της θητείας Στάμκου. Τουλάχιστον κρύψτε τον σε κάποιο κοτέτσι γιατί σας πήραν ήδη στο ψιλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποναει που βλεπεις αλλο δημαρχο λιακο και οχι τον τσαρλατανο σου ε; Το ποιον πηραν στο ψιλο σας το απαντησε ο κοσμος στην καλπη για ΤΡΙΤΗ φορα και μαλιστ η τελευταια ηταν και φαρμακερη και τσουχτερη. Αντε πισω στις σπηλιες απο εκει που ηρθατε που θελετε και πολιτικ… ανεπροκοποι.

      Διαγραφή
    2. Γιατι μεταμεσονύχτια κολλάει το μυαλό σου ρε φίλε 12'57; Τι σχέση έχει αυτό που γράφω με τον Λιάκο, τον Νιονιο και την Μαγδαληνή; Σχολιάζω μια πραγματικότητα που δεν είναι εικονική. Δεν μπορεί να διοικεί τον τόπο μας ο Δεληγιαννιδης, ο Σεραιδης,και ο Μπαλζιδης ακομη. Στο δικό μου το χωριό πέριξ της Κρ. Βρυσης δεν άλλαξαν ουτε μια λαμπα. Έπαιρναν τον μισθό και ο μήνας έχει εννιά. Και που είσαι; Φουντουκιδη ψήφισα για αλλαγή και οχι αυτον που υπονοεις. Αν δεν θέλετε την ψήφο μου έχει και επόμενη φορά. Καλα θα κάνει να σας κόψει την γλώσσα και τα δάκτυλα ορισμένους απο δίπλα του ο δήμαρχος...

      Διαγραφή
  3. Λεφτά υπάρχουν ... αλλά απευθείας αναθέσεις δεν υπάρχουν... Ο τόπος χρειάζεται σοβαρότητα και όχι παπατζηδες να κάνουν τους σωτήρες. Σηκώσετε τα μανίκια κου δουλέψτε για το καλό του δήμου. Τώρα έχετε την Πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, μελέτες έτοιμες και τα ταμεία γεμάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα αναφέρεσαι στα λεφτά που υπήρχαν και στην Τράπεζα Κρήτης του Κοσκωτά. Η τρέλα που πουλούσε τόσα χρόνια ο Σταμκος δεν περνάει αλλο. Το μονο άλλοθι που έχει ειναι η συγκάλυψη απο τον Φουντουκιδη. Αν δεν την βρει λόγω "ασταθμητων" παραγόντων και χαλάσει ο αρραβώνας, τοτε η " προίκα" θα επιστρέψει στον γαμπρό και η νύφη θα μείνει στο ράφι...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.