Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Περίθαλψη και μέριμνα για τραυματισμένο αδέσποτο- Άμεση κινητοποίηση Δήμου Πέλλας και ιδιωτών



 Στοργή, φροντίδα και μέριμνα σε αδέσποτο σκυλί που βρέθηκε τραυματισμένο!

Ένα βαριά πληγωμένο αδέσποτο σκυλί περιθάλπηκε και σώθηκε με την συνδρομή του δήμου Πέλλας, ιδιωτών και κτηνιάτρου των Γιαννιτσών.
Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη το αδέσποτο τραυματισμένο σκυλί εντόπισαν πολίτες στην διασταύρωση των Αμπελιών, έξω από τα Γιαννιτσά και αμέσως ενημέρωσαν τους αρμοδίους. Το ζώο έφερε βαριά τραύματα καθώς είχε δαγκωθεί με ιδιαίτερη σκληρότητα από άλλα σκυλιά. 
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Πέλλας Νίκου Δόντση, ο οποίος με την συνδρομή ιδιώτη φρόντισε για την μεταφορά του σε κτηνιατρείο ώστε να έχει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα και αντιμετώπιση από τον ειδικό.
Να σημειωθεί ότι το ζώο ξέφυγε από τον κίνδυνο και η υγεία του σήμερα βρίσκεται σε καλή πορεία. 
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Νίκο Δόντση μας επιβεβαίωσε το συμβάν και με την ευκαιρία "ευχαρίστησε θερμά τον ιδιώτη επαγγελματία των Γιαννιτσών Βαλσαμή Πατσώνη, με το όχημα του οποίου μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο το τραυματισμένο ζώο, όπως επίσης και τον κτηνίατρο Θάνο Τζηρίνη για την καθοριστική συμβολή του στην αποκατάσταση της υγείας του ζώου και για την περίθαλψη που παρείχε στο σκυλί". 
Δυστυχώς πολλά τραυματισμένα αδέσποτα κατά καιρούς εγκαταλείπονται αβοήθητα χωρίς να τους δίνεται μία ευκαιρία να παλέψουν για τη ζωή τους. Ο συγκεκριμένος σκύλος ωστόσο είχε την τύχη με το μέρος του αφού εντοπίστηκε εγκαίρως και η κινητοποίηση των παραπάνω ήταν άμεση για να σωθεί.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Την άλλη φορά να βγάζετε πιο πολλές φωτογραφίες για το τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρετε στην τοπική κοινωνία. Έχετε κάνει μεγάλο έργο και πρέπει ο κόσμος που σας ψήφισε να το δεί. Σε δύο μήνες μέσα έχει αλλάξει όλος ο δήμος, μέχρι και τα σκυλιά πια δεν δαγκώνουν τους πολίτες. Οι λακούβες έχουν κλείσει, τα σκουπίδια δεν βρωμάνε πλέον,ο ήλιος έχει ξεπροβάλλει ξανά στον δήμο Πέλλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου πόση κακία βγάζεις ρε ξεφτυλα

      Διαγραφή
    2. ΦΡΕΝΊΤΙΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑ. ΒΑΡΣΑΜΗΣ Ο ΕΠΌΜΕΝΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΠΈΛΛΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Τσουζει ε; Βαλε λαδακι

      Διαγραφή
    4. 8"46 ΒΛΈΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΈΧΕΙΣ ΤΟ ΆΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΞΈΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΣΟΎΞΙΜΟ. ΑΠΛΆ ΣΥΣΤΗΝΕΙΣ ΛΑΔΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΕΝΏ ΕΣΎ Ο ΕΙΔΙΚΌΣ ΣΤΟ ΆΘΛΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ ΒΑΖΕΛΊΝΗ.

      Διαγραφή
  2. κ τώρα μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι, αφού σώθηκε το αδέσποτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.