Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Χρ. Παπαστεργίου στο Δήμο Πέλλας- Συνάντηση με τον Στάθη Φουντουκίδη



Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Πέλλας πραγματοποίησε την Τετάρτη το πρωί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και της παράταξης «Πράξεις για την Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ Πέλλας Παντελή Μάρκου, το μέλος της Κ.Ε. του κινήματος Θανάση Βενιτσανόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θωμά Χατζηηλιάδη και τους υποψήφιους του συνδυασμού Θανάση Τζάκρη και Ελπίδα Ακριτοπούλου. 

Εκ μέρους του Δήμου Πέλλας, εκτός του Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη που υποδέχτηκε τον κ. Παπαστεργίου, στη συνάντηση παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (και πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη του Χρ. Παπαστεργίου) Γαβριήλ Τεκτερίδης και η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γιαννιτσών Εύη Θεοδωρίδου. 

Συζητήθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα του Δήμου, ενώ ο Δήμαρχος κ. Φουντουκίδης έθεσε τον προγραμματισμό των έργων που σχεδιάζει. Συμφωνήθηκε να υπάρχει μία τακτική επικοινωνίας και αλληλοενημέρωσης για όλα τα θέματα, πάντα για το καλό του τόπου και προς όφελος των δημοτών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.