Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προαναγγελία Λιβάνιου για αλλαγή ημερομηνίας των αυτοδιοικητικών εκλογών



Νέες αλλαγές στον εκλογικό νόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές προανήγγειλε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Οκτώβριος θα πάψει να είναι μήνας διεξαγωγής δημοτικών και κατ’ επέκταση περιφερειακών εκλογών.

Κι αυτό για δύο λόγους…

Ο Οκτώβριος παραμένει ένας τουριστικός μήνας για πολλές περιοχές της χώρας και η διεξαγωγή εκλογών διαταράσσει την κανονικότητα.

Ο δεύτερος και πιο ουσιαστικός  είναι ότι το Υπουργείο εκτίμησε πως το διάστημα από την διεξαγωγή των εκλογών ως την ανάληψη καθηκόντων από τις νέες δημοτικές αρχές είναι πολύ μεγάλο.

Σημειώνεται ότι οι εκλογές γίνονται στις αρχές Οκτωβρίου και η αλλαγή σκυτάλης την 1η Ιανουαρίου.

Αυτό το διάστημα λοιπόν το Υπουργείο θέλει να το περιορίσει και όπως είπε ο κ. Λιβάνιος εξετάζεται οι εκλογές να διεξάγονται στο τέλος Νοεμβρίου ή ακόμη και στις αρχές Δεκεμβρίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.