Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κ. Μητσοτάκης από το προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσ/νίκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει σημαίες του ούτε το ηθικό πλεονέκτημα ούτε το Κράτος Δικαίου (βίντεο)



Τα μεγάλα διλήμματα επάνω στα οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι πολίτες στο ορόσημο της 9ης Ιουνίου, αλλά και την κρισιμότητα της κάλπης των ευρωεκλογών τόσο για τη χώρα μας, όσο και συνολικά για την Ευρώπη ανέδειξε ο πρωθυπουργός, από το βήμα του Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

"Οι ευρωεκλογές θα κρίνουν εάν η χώρα θα συνεχίσει να έχει την πολιτική σταθερότητα που με τόσο κόπο οικοδομήσαμε. Εάν θα μείνει στον δρόμο των αλλαγών, εάν θα πετύχει τους στόχους για τους οποίους μίλησα με ορίζοντα το 2027. Και οι ευρωκάλπες πρέπει να αναδείξουν την πολιτική δύναμη που επιθυμούν οι Έλληνες ψηφοφόροι να τους εκπροσωπεί στην Ευρώπη... Ποια παράταξη είναι δοκιμασμένη και ικανή, ώστε να δυναμώσει την εθνική φωνή έξω από τα σύνορά μας... Να στείλουμε μήνυμα σε αυτούς που επιμένουν να διασύρουν τη χώρα διαρκώς... Μόλις πρόσφατα οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασαν να ζητήσουν μέχρι και τη διακοπή της χρηματοδότησης προς την Ελλάδα... Είχαν το θράσος να αναφερθούν στο κράτος δικαίου όταν πρώτος ο κύριος Τσίπρας ομολογεί ότι ήταν λάθος η στοχοποίηση των αντιπάλων του με τη σκευωρία της Novartis, όπως και η προσπάθεια ελέγχου της πληροφόρησης με το στημένο διαγωνισμό για τα κανάλια... Ο κύριος Κασσελάκης έχει να σηκώσει το δικό του σταυρό με όσα αποκαλύπτονται για τα περιουσιακά του… Ο ίδιος απαντά ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας, αλλά το πρώτο που προκύπτει είναι ότι σίγουρα μια τέτοια παράταξη ούτε το ηθικό πλεονέκτημα, ούτε το 
"Πρόκειται για μία εκστρατεία που δηλώνει ότι καθώς θα βαδίζουμε προς τις ευρωεκλογές θα αντικαθιστούν όλο και περισσότερο το έλλειμμά τους σε πολιτικές θέσεις με τέτοιου είδους επιθέσεις. Είναι κάτι που διαμορφώνει και τη δική μας προεκλογική θέση, απαιτώντας να προσθέσουμε στη μαχητικότητα την ωριμότητα των αντιδράσεων μας... Θα έχουμε αντιπαράθεση με φόντο εθνικό γιατί εκεί θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που περιφρουρούν τα σύνορά μας με αυτές που τα ήθελαν ορθάνοιχτα... Θα αναμετρηθούν όσοι θωρακίζουν τις ένοπλες δυνάμεις με εκείνους που καταψήφισαν ακόμα και τους αμυντικούς εξοπλισμούς. Θα αντιπαρατεθεί η Νέα Δημοκρατία της ανάπτυξης, των καλύτερων μισθών με μία αντιπολίτευση όμηρο του χθες... Δεν είναι κάλπες που πρέπει να γίνουν αφορμή διαμαρτυρίας γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις άλλο σήμα θέλει να στείλει ο ψηφοφόρος και άλλο επιστρέφεται με το αποτέλεσμα...", σημείωσε ο πρωθυπουργός, βάζοντας στο στόχαστρό του και τα κόμματα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

"Κομματίδια βλέπουν τις ευρωεκλογές ως μεγεθυντικό φακό για τον ανάστημά τους... Ο ψευτοπατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα... Η ψήφος του Ιουνίου στη Νέα Δημοκρατία είναι ταυτόχρονη εντολή να πολεμήσουμε πιο δυναμικά για τα εθνικά συμφέροντα στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων... Δεν είναι ώρα για επικίνδυνα πειράματα...", ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τονίζοντας ότι ο Ιούνιος πρέπει να φέρει στη χώρα αποτέλεσμα σιγουριάς και προοπτικής, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους στόχους της γαλάζιας διακυβέρνησης, στον καθαρό πολιτικό διάδρομο που ανοίγεται μετά τις ευρωκάλπες. "Οι στόχοι μας είναι και πάλι δύσκολοι και καθόλου αυτονόητοι. Και είναι εστιασμένοι στο ξερίζωμα των παθογενειών που μας κρατούν ακόμη πίσω με τρεις βασικές προτεραιότητες. Στήριξη του εισοδήματος απέναντι στην ακρίβεια, αξιοπρεπή υγεία, σύγχρονη παιδεία σε ένα κράτος ανθρώπινο και ψηφιακό που θα προσφέρει σιγουριά, εξυπηρέτηση και ασφάλεια στον πολίτη...Υψώνουμε διπλό ανάχωμα στην ακρίβεια. Με μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και ενισχύουμε το εισόδημα σε σταθερή βάση, ενώ από την άλλη μέσα από στοχευμένα μέτρα απαντάμε στον πληθωρισμό, περιορίζοντας τις συνέπειες του", επεσήμανε. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΝΔ: μπορεί να κυβερνάμε 40 χρόνια αυτό τον τόπο αλλά για όλα φταίει ο Σύριζα. Ψηφίστε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 40 λίγα είναι με αυτούς στην αντιπολίτευση

      Διαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το τραγικότερο ατόπημα έσβησε την ελπίδα . Η Ν.Δ ποτέ δεν έδωσε ελπίδα . Δίνει ελάχιστα χωρίς όμως να χει δώσει στα λόγια ( δεν την ψήφισα ποτέ και δεν προκειται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι ρε Κούλη να μιλάς εσύ για κράτος Δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.