Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Με επιτυχία η Ημερίδα «Υγεία των νεφρών για όλους και όλες»



Με επιτυχία διοργανώθηκε χθες Πέμπτη, στις 7.00 τ απόγευμα, στην Έδεσσα (αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας- Διοικητήριο) η Ημερίδα «Υγεία των νεφρών για όλους και όλες», η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού που εορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Πέμπτη του Μαρτίου. 

Χιλιάδες εκδηλώσεις γίνονται σε όλο τον κόσμο για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για την σιωπηλή νόσο όπως λέγεται η νεφρική ανεπάρκεια. Ως εκ τούτου η ημερίδα παρουσίασε αυξημένο ενδιαφέρον και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές που ήταν το Νεφρολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας σε συνεργασία με τον Σύλλογό Νεφροπαθών Ν.Πέλλας «Οι Άγιοι Ανάργυροι», υπό την αιγίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων.

"Καταφέραμε να γίνουμε όλοι μια οικογένεια! Διοίκηση, Νοσηλευτική Υπηρεσία και Σωματείο Εργαζομένων. Όλοι μαζί συνεχίζουμε τις δράσεις και την ενημέρωση προς τους πολίτες", επισημαίνει η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας Ανδρονίκη Σάγγα.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.