Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ειρήνη Τσαρούχα υπεύθυνη επικοινωνίας στο γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη



Υπεύθυνη επικοινωνίας στο γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει η έμπειρη και καταξιωμένη δημοσιογράφος Ειρήνη Τσαρούχα, η οποία  μετά από 30 και πλέον χρόνια αφήνει την TV100 και τον FM100 και "ανοίγει τα δημοσιογραφικά πανιά της" για μια νέα δημιουργική πρόκληση όπως λέει και η ίδια!

Την είδηση έκανε γνωστή η Ειρήνη με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Σημαντική μέρα η σημερινή για μένα. Ο μεγαλύτερος εργασιακός κύκλος της ζωής μου κλείνει μετά από 30 και πλέον χρόνια. Αποχαιρετώ την TV100 Thessaloniki και το FM100 Thessaloniki και από αύριο, ανοίγω πλέον μια νέα δημιουργική πρόκληση, ως υπεύθυνη επικοινωνίας στο Γραφείο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, στη Θεσσαλονίκη.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους στα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης για όλες τις στιγμές! Γιατί όλα όσα περάσαμε μου πρόσφεραν γνώση κι εμπειρίες. Με ενθουσιασμό, λοιπόν, ξεκινώ τη νέα αφετηρία με εξαιρετικούς συνοδοιπόρους, στην κοινή προσπάθεια για επιτυχία στους στόχους." 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.