Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η φασολάδα της καθαράς Δευτέρας είχε την σφραγίδα των CHEF ΤΗΣ Σ.Α.Ε.Κ. Έδεσσας (φωτο)


Εκλεπτυσμένες γεύσεις πρόσφεραν στο κοινό την Καθαρά Δευτέρα οι σπουδαστές Μαγειρικής - Chef της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Έδεσσας (πρώην ΙΕΚ). Ο Δήμος Έδεσσας μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι 2024, εμπιστεύθηκε το σαρακοστιανό τραπέζι στους μαθητευόμενους Chef της τοπικής Σχολής. Ο αρχι-Chef εκπαιδευτής κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρος, καθοδηγώντας άψογα τους καταρτιζόμενους, παρουσίασε στο κοινό τα εδέσματα της Κ. Δευτέρας υπό το πρίσμα της σύγχρονης μαγειρικής. Το "πάντρεμα" της παραδοσιακής φασολάδας, του ταραμά και του χαλβά με την υψηλή μαγειρική τέχνη των σπουδαστών ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Τα σχόλια των παρευρισκόμενων κολακευτικά, όχι μόνο για την ποιότητα των εδεσμάτων, αλλά και για το φινετσάτο στήσιμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της Έδεσσας κ. Τσεπκεντζής Ιωάννης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Ισότητας των Φύλων κ. Λαζάρου Ελένη.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κοσμοπλημμύρα, για να δοκιμάσουν τα εξαίρετα αιδεσματα.Ρε δεν κόβεται το δούλεμα ;Ο Τσεπκεντζης μόνος του παινευεται, για να παρηγορήσει μάλλον τον εαυτό του για το κακόγουστο καρναβάλι που παρουσίασε.Ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καρναβάλι για τα μπάζα, όπως εξελίσσεται η νέα δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το ταμειο ειναι ξένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο. Κυριακού να λέει τις εξυπναδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζητώ οι μετσκεσσσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.