Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eργόναθλος Πολυκάστρου - Ίκαροι Γιαννιτσών 70-65



Για την τρίτη φάση τον play off οι Ίκαροι αντιμετώπισαν τον Εργοναθλο Πολυκάστρου στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Πέτρου και ηττήθηκαν με 65-70. 
Πρώτο δεκάλεπτο και οι ομάδες "μπαίνουν" στο παρκέ δυνατά, με της ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ με το τέλος της περιόδου (17-13).
Δεύτερο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι, " πάτησαν γκάζι" και με συνεχόμενους πόντους, διεύρυναν το προβάδισμα τους με την λήξη του ημιχρόνου σε διψήφιο αριθμό(44-32). 
Τρίτη περίοδος και η ομάδα από το Πολύκαστρο συνεχίζει στον ίδιο ρυθμο και με σωστές επιλογές στην επίθεση μεγαλώνει την διαφορά (63-44). 
Τέταρτη και τελευταία περίοδος και οι φιλοξενούμενοι βγάζουν αντίδραση και με σκληρή άμυνα και σωστό επιθετικό προσανατολισμό καταφέρνουν να μειώσουν το σκορ, χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν την ολική ανατροπή παρά το επιμέρους 7-21, με το τελικό αποτέλεσμα να βρίσκει νικήτρια την ομάδα από το Πολύκαστρο με σκορ 70-65, κάνοντας το 1-0 στην σειρά τον αγώνων. Επόμενο παιχνίδι για τους Ικάρους, Σάββατο 6/4 στις 18:00 απέναντι στον Εργοναθλο Πολυκάστρου, στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά .

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM (ΓΚΟΤΣΗΣ): Στανιτσιδης, Λαγός, Καραχισαριδης Α 2, Καραχισαριδης Γ, Στάμος, Σταμπουλτζης, Κυριακίδης 2, Εμμανουηλίδης 6, Καρακόλης 10, Μπογδάνης 21(1), Μπαγιωκας 7(2), Ρεμπελος 17(4)

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.