Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mε 3 αθλητές ο ΑΣ Ατρόμητος Γιαννιτσών στο Πανελλήνιο πρωταθλήμα Ζίου Ζίτσου



Ολοκληρώθηκε το Γ' μέρος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου στο Δαΐς Αμαρουσίου 23-24/3/24.
Ο Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ συμμετείχε με 3 αθλητές
Κουφογιάννης Θεόδωρος, Εδίρνελης Άγγελος και Ναζλίδου Νικολέτα.
Έδωσαν την μάχη τους και οι τρεις αθλητές εκ των οποίων ο Άγγελος κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση, χρυσό μετάλλιο και την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα  στην κατηγορία U14 -44 κιλά με 5 νικηφόρους αγώνες.
Ο Θοδωρής και η Νικολέτα νέοι αθλητές στον χώρο πάλεψαν μεχρι το τέλος με όλη τους την ψυχή. Διακρίθηκαν ανάμεσα σε 30 αθλητές της κατηγορίας  τους σε πανελλήνιο επίπεδο για την επιμονή  και την δύναμη τους . Ωστόσο δεν κατάφεραν να προκριθούν .
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομάδα του Ατρόμητου πλαισίωναν οι γονείς των αθλητών, καθώς η κερκίδα στο στάδιο γέμισε με την παρουσία τους και τα Βόρεια "τάραξαν" τα Νότια. Υποστηρηκτικοί, δυναμικοί και πάνω απ όλα με το "ευ αγωνίζεσθαι". Μεγάλο μπράβο στους ήρωες των παιδιών. 
Οι προπονητές τους Αλμπάνης Απόστολος, Αγγελική και Αντωνία δήλωσαν :
"Χωρίς την στήριξη των γονέων το έργο μας δεν θα είχε ουσία. Κάθε αθλητής ξεκινάει από το χαμηλά για να φτάσει ψηλά βήμα-βήμα. Η επιμονή θα φέρει την ανταμοιβή. Είμαστε περήφανοι γι' αυτά τα παιδιά που κάθε χρόνο δείχνουν το μεράκι τους, την αγάπη , πιστεύουν, κερδίζουν εμπειρίες και γνώσεις μαζί μας. Ο Άγγελος έπρεπε μετά από 9 χρόνια αγωνιστικότητας να πάρει την πρόκριση. Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του Ατρόμητου".



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.