Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κ. Μητσοτάκης: Δεν θα δoθεί φέτος έκτακτη ενίσχυση το Πάσχα


Δε θα δοθεί επίδομα Πάσχα στους πλέον ευάλωτους συμπολίτες. Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Σκάι. "Έχουμε ένα δύσκολο προϋπολογισμό να υλοποιήσουμε και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα υλοποιηθεί. Έχουμε ήδη κάνει παρεμβάσεις, όπως οι υπερωρίες στους γιατρούς. Εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι θα πρέπει να το κάνουμε απολογιστικά στο τέλος του χρόνου. Θα ήταν πολύ εύκολο να πω, εκλογές έρχονται, δώσε κάτι, αλλά δε θα το κάνω… Δε θα δώσουμε επίδομα Πάσχα. Θέλω να είμαι απολύτως σαφής", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, σημείωσε:

Για την ακρίβεια:
- Το ζήτημα της ακρίβειας είναι το πρώτο πρόβλημα των οικογενειών. Απαντάμε με αυξήσεις μισθών. Ήδη από το 2019 οι μισθοί έχουν αυξηθεί κατά 19%...Έχουμε επιβάλει πρόστιμα που ξεπερνούν τα 15 δισεκατομμύρια ευρώ…Και τα πρόστιμα αυτά εισπράττονται…

- Στρέφουμε πάντα την προσοχή μας στους πιο αδύναμους. Πάντα αυτούς στηρίζουμε. Η αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ανακοινωθεί εντός του Μαρτίου συμπαρασύρει επιδόματα, τριετίες. Θα είναι πάνω από τα 800 ευρώ.

Για τα Τέμπη:
- Τον τελικό λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη…Αυτή θα απαντήσει στα ερωτήματα…Επέλεξε να αναζητήσει δεύτερο πραγματογνώμονα για να δώσει απαντήσεις. Όσον αφορά στο θέμα του μπαζώματος και αυτό που λένε για συγκάλυψη. Να συγκαλύψουμε τι; Αυτό που έγινε ήταν η σταδιακή αφαίρεση των βαγονιών. Ψάχναμε σορούς. Και βγαίνουν κάποιοι και μιλάνε για μπάζωμα; Λυπάμαι και οργίζομαι…Επειδή σέβομαι και σκύβω το κεφάλι στις οικογένειες των θυμάτων…Έπρεπε να σηκωθούν τα βαγόνια να δούμε εάν υπάρχουν νεκροί από κάτω. Πραγματικά λυπάμαι…Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες πολιτικών αρχηγών που επιχειρούν να στήσουν καριέρες…Όπως ο κ. Βελόπουλος…

- Πρώτος εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια. Και βήμα-βήμα να βάλουμε σε τάξη τους σιδηρόδρομους…Αυτή τη στιγμή ο σιδηρόδρομος είναι όσο ασφαλής μπορεί να είναι, κουβαλώντας όλες τις παθογένειες δεκαετιών…

Για την υπόθεση Ασημακοπούλου:
- Η υπόθεση αυτή πρέπει να διερευνηθεί. Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Κάνουμε κι εμείς τη δική μας έρευνα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. se vlepw kouli sto 25% stis euroekloges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει μία φαγούρα....................΄Εδώ με ζίμενς, νοβάρτις, πρέντατορ, κορονοχούντα, φωτιές Εύβοια-Έβρο, έγκλημα Τεμπών, πλημμύρες Θεσσαλίας, τιμές ρεύματος κ.λ.π κ.λ.π έγραψε 41% και θα κολλήσει στο μπαxτσίσι του Πάσχα;
      Τα χρυσόψαρα απολαμβάνουν τη γυάλα στην οποία βρίσκονται

      Διαγραφή
  2. Εάν είναι δύσκολος ο προϋπολογισμός, κόψτε από τους μισθούς σας και δώστε στον κοσμάκι. Αλλά αυτό για να το κάνετε πρέπει να έχετε κότσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε στη μετά μνημόνιο εποχή.
    - "Ευρωπαίοι: σας σώσαμε απ τη χρεωκοπία αλλά έχετε ελάχιστο χρόνο να κάνετε μεταρυθμίσεις και αλλαγές που έπρεπε ήδη να έχετε κάνει.Εμείς θα σας παινεύουμε αλλά εσεις θα κάνετε αλλαγές.
    Κυριάκος: οκ θα κάνουμε ότι μπορουμε .Θα κάνουμε ότι μας πειτε...αφου μας σώσατε.
    Λαός: ούτε την παιδεία να διαβάσει μια ξένη εφημερίδα έχει,ούτε ξένες γλώσσες να ακούσει ειδήσεις απ το εξωτερικό...κλπ κλπ...ψηφίζει απο ένστικτο.
    Ο παλιός κορμός που μεγάλωσε με Εκκλησία Σημαία κλπ αντιστέκεται στο καινούργιο.Λογικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΟΥΧΑ ΑΚΟΥΤΕ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σε έχουμε ανάγκη τα καταφέρνουμε και μόνοι μας μια χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεφτιλισμενε κόψε από το μισθό σας που δεν ξέρετε τι περνετε,α ρε Έλληνα κοιμάσαι ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.