Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Μάγεψε'' το κοινό στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών ο Παντελής Θαλασσινός (βίντεο)



"Μάγεψε" το κοινό της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Πέλλας ο Παντελής Θαλασσινός χθες το βράδυ με την συναυλία του στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών. 
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων που πραγματοποιεί το Πνευματικό Κέντρο «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» της ενορίας Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μαζί με καταξιωμένους μουσικούς, αλλά και τις δύο χορωδίες της ενορίας του Αγ. Γεωργίου, την παιδική και την «ΕΝ-ΕΙΤΕ», "ταξίδεψαν" το κοινό με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε, ανοίγοντας την καλοκαιρινή περίοδο των εκδηλώσεων στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο "οικοδεσπότης" της βραδιάς, από την πλευρά του Πνευματικού Κέντρου «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» της ενορίας Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών, π. Ιωάννης Σπυρίδης.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.