Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άρης – ΠΑΟΚ: «Ξεσηκωμός» για ένα εισιτήριο για τον «τελικό» του πρωταθλήματος



Ο ΠΑΟΚ απέχει μια νίκη -ή έστω το ίδιο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ στο φινάλε των πλέι οφ- για να κατακτήσει τον τίτλο στη Super League. Μπροστά του όμως έχει ιστορικό ντέρμπι στην έδρα του Άρη. Το “Βικελίδης” αναμένεται να είναι κατάμεστο σε αυτό το “τεράστιο” ματς.
Το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ περνάει από την έδρα του Άρη (19/05, 20:00) και οι φίλοι των “κίτρινων” θέλουν να… χαλάσουν τα όνειρα του συμπολίτη και να του “κόψουν” τον τίτλο.
Θυμίζουμε, ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη -με δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα κερδίσει τη Λαμία- προκειμένου να σηκώσει την κούπα, ή τουλάχιστον το ίδιο αποτέλεσμα, από τη στιγμή που βρίσκονται στην κορυφή και στο +2 από την Ένωση.
Οι οπαδοί του Άρη θέλουν να “ξεπροβοδίσουν” τους παίκτες του Άκη Μάντζιου, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και -φυσικά- να μη δουν τον “αιώνιό” τους αντίπαλο, να σηκώνει ένα ακόμα τρόπαιο.
Πριν καν προκύψουν τα χθεσινά (15.05) αποτελέσματα, η κινητικότητα για ένα εισιτήριο ήταν μεγάλη και οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν από σήμερα ακόμα μεγαλύτερη για το ιστορικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.
Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Άρης είναι αήττητος φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα του Άκη Μάντζιου ξεκίνησε με ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα στις 17/9/2023. Ακολούθησε η νίκη στο “Βικελίδης” με 2-1 στις 7/1/2024 με τα γκολ των Σουλεϊμάνοφ (46′) και Σαβέριο (59′), ενώ ο Άρης έφυγε νικητής από την Τούμπα στις 10 Μαρτίου χάρη στο τέρμα του Λορέν Μορόν στο 31′ για τα πλέι οφ.

Τα εισιτήρια
Τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τις τιμές να είναι οι εξής:
ΘΥΡΕΣ ΤΙΜΗ
ΘΥΡΕΣ 1, 3 15,00 €
ΘΥΡΑ 2 25,00 €
ΘΥΡΑ 9 30,00 €
ΘΥΡΑ 7 40,00 €
ΘΥΡΑ VIP («Άλκης Καμπανός») 125,00 €
* Το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ στις Θύρες 1,2,3 και 10 ευρώ στις Θύρες 7,9.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2023-2024.

Επίσης θα διατίθενται από τη Δευτέρα (13/05) από το ARIS F.C. Store (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-19:00, Σάββατο 10:00-18:00) και από τα εκδοτήρια του γηπέδου (Κυριακή 19/05 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα), ενώ -να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση κάρτας φιλάθλου της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς και του ΑΜΚΑ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου οι κάτοχοι εισιτηρίων (διαρκείας και απλών) θα πρέπει να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοποίησης προσώπου (Αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).
Απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Τυχεροί οι αριανοι θα δουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ζωντανά σας ζηλεύω!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχνάς το 0-1 της Τούμπας παοκτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ την πίκρα που θα πάρεις την κυριακη το βράδυ δεν θα την ξεχάσεις ποτέ στην υπόλοιπη ζωή σου

      Διαγραφή
    2. ο βετεράνος Βιερίνια σκόραρε εναντίον της ομάδας ενός 75χρονου προπονητή που τον βρήκε ο ΠΑΟ σε ένα καφενείο της Πόλης.
      Ο Άρης του Καρυπίδη απο το αγγελοχώρι με μεταγραφη το Δεληζήση που παίζει με το ένα μάτι εναντίον του Ολυμπιακού που έδωσε 1 δις για να βγει τρίτος και πήγε τελικό ευρώπης μετά απο 50 χρόνια εναντίον μιας μέτριας Ιταλικής.Όσο για την ΑΕΚ...οκ...καλή με μάυρο χρήμα αγνώστου προελέυσεως.
      Υγ. η πλειοψηφία όσων δουν το ματς απ τα καφε...έχει απλήρωτο ρεύμα εν το μεταξύ...

      Διαγραφή
  3. Θα διαλύσουμε το ΠΟΚ φέτος. ΠΑΟΚ πρωτάθλημα, Άρης κύπελλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ήτανε στην άλλωστε β Εθνική όταν ξαναβρεθεί ιισως γίνει και πρωταθλητής. Αλλά πάντα θα είναι πίσω από τις μεγάλες ομαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαμηλό επίπεδο φιλάθλων.Το καταφύγιο των καταπιεσμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συμπλεγματική σου στάση σε ωθεί ώστε να αποκαλείς "καταπιεσμένους & χαμηλού επιπέδου" όλους εμάς που είμαστε λάτρεις του βασιλιά τών σπορ. Θα έπρεπε όμως να γνώριζες οτι το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα της ευφυΐας, της τέχνης και της δύναμης. Σε όλο τον πλανήτη διαχρονικά ειναι αυτό που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των λαών και δεν θα αλλάξει ποτέ. Όπως το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας έτσι και η μπάλα ειναι η βασίλισσα της γης. Για τον αγώνα τώρα που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ελλάδας τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Η καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα θα σηκώσει την χρυσή κούπα (ΠΑΟΚ) και μια μικρομεσαία (ΠΑΟ) θα σηκώσει αυτήν που είναι κατασκευασμένη απο μπακίρι. Το κοινό πού έχουν και οι δύο μέλλοντες τροπαιούχοι ειναι οτι θα αντιμετωπίσουν μια ομαδουλα μικρή πού αποτελεί το τρέιλερ μίας άλλης συστημικής. Για τους λάτρεις του στοιχήματος προτείνω δύο ακριβή σκορ με μεγάλες αποδόσεις: ΑΡΗΣ -ΠΑΟΚ 1-3 (play of) & ΠΑΟ -ΑΡΗΣ 2-0 (final cup). Καλό ταμείο... (ΗΡΑ).

      Διαγραφή
    2. κύριε 8:37 ομολόγησες ότι το επίπεδο είναι χαμηλό.Τι σχέση έχει το ποδόσφαιρο με την ουγκάντα των φιλάθλων της Ελλάδας? Μην μπερδεύεσαι !!! Άλλο ευρωπαικό ποδόσφαιρο και άλλο καφρίλα!!!
      Προφανώς εννοεί χαμηλό επίπεδο όταν δεν μπορείς να πας στο γήπεδο με τη φίλη σου να απολαύσεις τον αγώνα ακόμα κι αν είναι ντέρμπυ και να φύγεις σαν κύριος και χαλαρός.

      Διαγραφή
  6. Ομαδικά μικρή και τρέιλερ.πολυ ευφυείς.να παίξεις πολλά στο στοίχημα να γεμίσει και η τσέπη σου εκτός από το κεφάλι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τσέπη μου είναι πάντα γεμάτη εξαιτίας της δικής σου χασουρας ρε φίλε. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να οικονομας χωρίς κόπο και ειδικά από τα σκουλίκια; Τόσο εύκολο όσο σέρνονται αυτά μέσα στην γη και δίχως ήλιο. Για το κεφάλι άφησε το να πέσει κάτω γιατί ΑΡΗΣ και μυαλό δεν είναι έννοιες ταυτόσημες... (ΗΡΑ)

      Διαγραφή
  7. 3:12 στην αρχή θεώρησα ότι είσαι σοβαρός.μετα διαπίστωσα ότι είσαι ένας ακόμη κλασικός παοκτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πρώτο μου σχόλιο έγραψα για κάποια χαρακτηριστικά του ποδοσφαίρου τα οποία προφανώς αγνοείς. Ίσως γι' αυτό θεωρείς, αναθεωρείς και κατόπιν διαπιστώνεις. Φίλε μου το τόπι είναι δύσκολο και για έξυπνους. Δεν μαθαίνεται εύκολα και ειδικά από την τηλεόραση. Είναι τρόπος ζωής και κουλτούρας για ορισμένους και μάλιστα δεν ανήκει σε οπαδούς. Ανήκει στους φιλάθλους, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες, λευκούς και έγχρωμους. Ανήκει σε Χριστιανούς, Μουσουλμάνους, Άθεους, Βουδιστές. Επιζεί στην καρδιά και το οξυγόνο κάθε ζωντανού οργανισμού. Αν και δεν θα έπρεπε να σου λύσω την απορία 7:56 γιατί δεν υπάρχει λόγος, θα σου κάνω γνωστό ότι είμαι περήφανος φίλαθλος της ομάδας που ιδρύθηκε την 29/11/1908.... (ΗΡΑ)

      Διαγραφή
  8. σαν ηδονοβλεψίες μιας απόλαυσης που δεν θα ακουμπήσει κανείς ποτέ.Τι σχέση έχει ο μέσος έλληνας απόφοιτος γυμνασίου με έναν ισπανό που κονομάει 500χιλ σε ένα χρόνο? Καμία!!! Κάθεται ο ανόητος και βρίζει το χαζοκούτι και δεν νοιάζεται για το παιδί του.Ενώ δεν τα βγάζει πέρα οικονομικά.Ενώ καπνίζει 2 πακέτα τσιγάρα την ημέρα συγχρόνως ψάχνει φτηνό φαγητό για την οικογένεια του...Ξεφτιλέισον λέγεται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από πού ξεφύτρωσες εσύ ρε φίλε; Τί ταλέντο είσαι καί δεν σέ πήραμε είδηση; Πόσα πτυχία και διδακτορικά κατέχεις; Πόσο άριστα γνωριζεις το ποδόσφαιρο, τις αποδοχές των ποδοσφαιριστών, την κοινωνική κατάσταση της περιοχής, την τιμολόγηση των τσιγάρων και ειδών διατροφής; Πόσο καλός οικογενειάρχης είσαι; Παντογνώστης 'η πρότυπο ηλιθιότητας; Αλήθεια έχω πάθει πλάκα μαζί σου και ειδικά με την τελευταία λέξη που χρησιμοποιείς (Ξεφτιλεισον)!!! Σε παρακαλώ απάντησε μου γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα νιώθω κενός... Λυπήσου με (Γιάννης Πάριος)

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.