Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών από... ασήμι! (φωτο)



"Ασημένιο" για τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών το αποτέλεσμα της πρώτης φάσης του 90ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διοργανώθηκε 8-12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά. 
Ο τελικός απολογισμός για τον Ν.Ο.Γ. ήταν 3 αργυρά μετάλλια στους πέντε τελικούς Α΄ στις κατηγορίες Εφήβων /Νεανίδων, Ανδρών Κ23 /Γυναικών Κ23, Ανδρών /Γυναικών και Ελ. Βαρών που συμμετείχαν οι  αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών που απάρτιζαν 8 πληρώματα. 
Η αγωνιστική ομάδα αποτελούταν από τον Ζηντηρίδη Κώστα, Γκοτσίδη Ηλία, Μαλιούφα Ιωάννη, Καλαϊτζή Παναγιώτα, Κιοσελάκη Εύα, Μουρατίδου Λίλα και Χόντου Μαρία και συνοδευόταν από τον έφορο κωπηλασίας Χόντο Ιωάννη και τον προπονητή Τσαλικίδη Βασίλη και τεχνικό σύμβουλο Χρυσόπουλο Ιωάννη.

Τα αποτελέσματα των 2 ημερών των τελικών:
- 2Χ Νεανίδων: Καλαϊτζή Παναγιώτα - Μουρατίδου Λίλα
- 1Χ Ανδρών Ελ. Βαρών: Ζηντηρίδης Κώστας
- 2Χ Ανδρών Ελ. Βαρών: Ζηντηρίδης Κώστας - Γκοτσίδης Ηλίας
- 6η θέση 2Χ Ανδρών Κ23: Μαλιούφας Ιωάννης - Γκοτσίδης Ηλίας
- 7η θέση 2Χ Ανδρών: Μαλιούφας Ιωάννης - Γκοτσίδης Ηλίας
- 8η θέση 1Χ Νεανίδων: Κιοσελάκη Εύα
Στο 1Χ Νεανίδων η Χόντου Μαρία δεν προκρίθηκε στους ημιτελικούς του αγωνίσματος ανάμεσα στα 21 πληρώματα.

Η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για την αγωνιστικότητα καθ' όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο Σχινιά λόγω των δυνατών ανέμων και για το εξαιρετικό αποτέλεσμα της συγκομιδής τριών αργυρών μεταλλίων δίνοντας την υπόσχεση πως τα καλύτερα έρχονται.
Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Τσαλικίδη Βασίλη και τον τεχνικό σύμβουλο Χρυσόπουλο Γιάννη για την καθοδήγηση, την προετοιμασία και προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας καθώς επίσης και όλους τους γονείς και το Δ.Σ του Ομίλου που είναι πάντα αρωγοί σε όλη αυτή τη προσπάθεια. 
Τα καλύτερα έρχονται!!!
Ν.Ο.Γ.














Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.