Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε γιορτινό κλίμα η πρεμιέρα του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 7Χ7 στο «Sports Arena Καραδήμος» (βίντεο)



Σε γιορτινό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου ήταν η πρεμιέρα του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου 7Χ7, την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις «Sports Arena Καραδήμος» που εγκαινιάσθηκαν στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Πέλλας.

Φίλοι, απλοί επισκέπτες, επίσημοι αλλά και γνωστοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρόν τους στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του «Sports Arena Καραδήμος», στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας Γιάννης Στογιαννίδης, ο παλιός άσος του ΠΑΟΚ Κώστας Μαλιούφας, ο παλιός άσος της ΑΕΚ Πέτρος Ραβούσης, καθώς επίσης και ο "μάγος της στρογγυλής θεάς", παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής, Βασίλης Χατζηπαναγής.

Επίσης, παραβρέθηκαν στην τελετή εγκαινίων και στην πρεμιέρα του τουρνουά ποδοσφαίρου οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης και Γιώργος Καρασμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Α.Ε. Πέτρος Ζέρζης, ο πρώην Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου κ.α.

karae 

Bίντεο, φωτο: nifikisilogi
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.