14.6.24

Ανασχηματισμός: Ξεκίνησαν τα τηλέφωνα από τον πρωθυπουργό – Στις 11.30 ανακοινώνεται η νέα κυβέρνηση


Ο ανασχηματισμός είναι γεγονός και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 11.30 το μεσημέρι.

Τα τηλέφωνα για τον ανασχηματισμό έχουν ξεκινήσει και τις ανακοινώσεις για την σύνθεση της νέας κυβέρνησης θα κάνει ο Παύλος Μαρινάκης.  Κατά συνέπεια το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νίκη Κεραμέως μετακινείται στο υπουργείο Εργασίας και το υπουργείο Εσωτερικών αναλαμβανει ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος. 

H αναμονή που υπήρχε όλα τα προηγούμενα 24ωρα οδήγησε τον πρωθυπουργό να επισπεύσει τις αποφάσεις του καθώς πολλοί υπουργοί είχαν αφήσει τα μολύβια κάτω.

Έτσι, και ενώ έως τις 11.30 το μεσημέρι θα έχει οριστικοποιηθεί η νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός κυβέρνησης αναμένεται να βρεθούν οι Λευτέρης Αυγενάκης και Κώστας Σκρέκας.

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για τον ανασχηματισμό

«Στις 11.30 θα ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός και η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον Υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Το προγραμματισμένο για σήμερα Υπουργικό Συμβούλιο αναβάλλεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.